Η Τζένιφερ Λόπεζ έγινε 53 και ποζάρει ολόγυμνη

Η Τζένιφερ Λόπεζ έγινε 53 και ποζάρει ολόγυμνη

Η λατίνα σταρ γιόρτασε χθες τα 53α γενέθλιά της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ - «O Μπεν με προτιμά φυσική, χωρίς μαλλιά, χωρίς μακιγιάζ, μόνο εσύ στο δέρμα σου», είπε για τον σύζυγό της

JLO_gorgy_art
Η Τζένιφερ Λόπεζ έκλεισε τα 53 της χρόνια και πόζαρε ολόγυμνη για να διαφημίσει το νέο της προϊόν.

Φρέσκια, ευδιάθετη και ευτυχισμένη από τον γάμο-έκπληξη με τον Μπεν Άφλεκ η καυτή λατίνα γιόρτασε χθες τα γενέθλιά της και σημάδεψε τη προσωπική της γιορτή λανσάροντας τη νέα σειρά «JLo Body» από το ομώνυμο μπραντ. Σε μία από τις σέξι φωτογραφίες της καμπάνιας της, η Τζεν ποζάρει γυμνή.

«Δίνουμε όλη αυτή τη φροντίδα και την προσοχή στο δέρμα του προσώπου μας, αλλά μερικές φορές παραμελούμε το σώμα», ανέφερε στο μήνυμά της. «Ήταν σημαντικό για μένα να δημιουργήσω μια ρουτίνα περιποίησης για το σώμα που να καλύπτει τις συγκεκριμένες και μοναδικές ανάγκες του, και ξεκινήσαμε με τα οπίσθια».

Η Τζένιφερ συνέχισε: «Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου και σας κάνω δώρο μια ειδική σταγόνα από το προϊόν».



Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η J.Lo ποζάρει γυμνή. Το 2020, εμφανίστηκε γυμνή στην επίσημη φωτογραφία του εξωφύλλου του single της «In the Morning».

Κλείσιμο
Jennifer_Lopez
Jennifer_Lopez1


Η Τζένιφερ λάνσαρε τη νέα της σειρά ενώ βρισκόταν στο Παρίσι για να γιορτάσει τον μήνα του μέλιτος με τον σύζυγό της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια μικρή, αιφνιδιαστική τελετή στο Λας Βέγκας στις 16 Ιουλίου.

Ο Μπεν προτιμά τη φυσική της ομορφιά
Μιλώντας για το JLo Body, η ηθοποιός είπε στο «People» πως ο Μπεν προτιμά να βλέπει τη φυσική της ομορφιά. «Είναι σαν, “Μου αρέσεις όταν δεν φοράς τίποτα. Χωρίς μαλλιά, χωρίς μακιγιάζ, μόνο εσύ στο δέρμα σου”, είπε. "Πραγματικά το εκτιμά αυτό. Και αυτό με κάνει να αισθάνομαι πραγματικά σίγουρη και όμορφη. Κάποιος μπορεί να δει την ουσία αυτού που είσαι και απλά το δέρμα στο οποίο βρίσκεσαι και ότι το φροντίζω αυτό και ότι το εκτιμάει αυτό. Αυτό με κάνει να αισθάνομαι κι εγώ πραγματικά όμορφη».

Η Τζένιφερ προβληματίστηκε επίσης για το πώς μεγαλώνει. «Είμαι στην ηλικία που είμαι, αλλά νιώθω καταπληκτικά και πιο ευτυχισμένη από ποτέ», δήλωσε στην ίδια πηγή. «Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στο ημίχρονο της ζωής μου αυτή τη στιγμή και ότι μόλις αρχίζω».

Ειδήσεις σήμερα:

Πάνω από 40°C ο υδράργυρος σήμερα - Πώς θα εξελιχθεί ο καύσωνας την επόμενη εβδομάδα

Συνδικάτα καλούν να θεσπιστεί σε όλη την ΕΕ διά νόμου όριο θερμοκρασίας για την εργασία σε εξωτερικούς χώρους

Τουλάχιστον 10 νεκροί από τις καταρρακτώδεις βροχές στην Υεμένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης