Τζένιφερ Λόπεζ: Έντονες αντιδράσεις για την απόφασή της της να αλλάξει το επίθετό της μετά τον γάμο

Τζένιφερ Λόπεζ: Έντονες αντιδράσεις για την απόφασή της της να αλλάξει το επίθετό της μετά τον γάμο

Χρήστες του Twitter την κατηγορούν ότι με την κίνηση αυτή «χάνει τη δική της ταυτότητα»

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__78_
Μετά τον γάμο της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ, η Λατίνα σταρ αποφάσισε να αλλάξει το όνομά της για να «τιμήσει» τον σύζυγό της.

Η διάσημη τραγουδίστρια προχώρησε σε μία ανάρτηση στο Instagram σχετικά με τον γάμο της με τον ηθοποιό και υπέγραψε ως... «Jennifer Lynn Affleck».

Όπως αποδεικνύεται μάλιστα, από τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ληξιαρχείο, η τραγουδίστρια θα συστήνεται από εδώ και στο εξής με το επώνυμο του αγαπημένου της.

Ωστόσο, η κίνηση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο κοινό της και μάλιστα, όχι θετικές. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την κατηγόρησαν ότι με την κίνηση αυτή «χάνει τη δική της ταυτότητα» και πάει πολλά χρόνια πίσω.

Φυσικά, οι θαυμαστές της τόνισαν πως έχει μία πολύ επιτυχημένη πορεία και έχει χτίσει τη δική της «αυτοκρατορία» στον χώρο του θεάματος, οπότε δεν πρέπει να μπει στη διαδικασία να «ακυρώσει όσα έκανε μέχρι σήμερα».

«Αυτός είναι ο τέταρτος γάμος της, θα έπρεπε να μάθει ότι δεν πρέπει να αλλάξει το όνομά της. Οι γυναίκες δεν πρέπει να πετούν την ταυτότητά τους, όταν παντρεύονται», αναφέρει μεταξύ άλλων ένας χρήστης στο Twitter, με άλλους λογαριασμούς να αφήνουν παρόμοια σχόλια σχετικά με την απόφαση της Τζένιφερ Λόπεζ.

Η σταρ βέβαια, ακόμα και στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία της να πάρει το επώνυμο του αγαπημένου της. Όταν εκείνη και ο Μπεν Άφλεκ αρραβωνιάστηκαν για πρώτη φορά, το 2003, είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής στο Dateline ότι θα έπαιρνε το επίθετό του.

«Πιστεύω ότι θα μείνω ως Τζένιφερ Λόπεζ, αλλά το όνομά μου θα είναι Τζένιφερ Άφλεκ, προφανώς. Πρέπει να κάνεις θυσίες!», είχε πει εκείνη την εποχή.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις αντιδράσεις των χρηστών στο Twitter:

Κλείσιμο





Ειδήσεις σήμερα:

Σε συνθετικό δηλητήριο είχε εκτεθεί ο στενός συνεργάτης του Πούτιν


Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Μειώνεται η «ποινή» του 30% - Θα επιβάλλεται αναλογικά με τις ημέρες απασχόλησης


Βρετανία: Μητέρα 2 παιδιών κατασπαράχθηκε από τον σκύλο της - Τι λέει η οικογένεια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης