Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Για διακοπές στην Ελλάδα η σταρ του «Sex and the city»

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Για διακοπές στην Ελλάδα η σταρ του «Sex and the city»

Υπό άκρα μυστικότητα η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε στη χώρα μας και την Παρασκευή το πρωί ταξίδεψε μαζί με τα δυο της παιδιά στη Σύρο με πλοίο της γραμμής όπου την αναγνώρισαν, αρνούμενη ωστόσο ευγενικά να φωτογραφηθεί με κυρία που της το ζήτησε

sarah-jessica-parker-xr
Η κυρία που καθόταν στον VIP χώρο του πλοίου που εκτελούσε το δρομολόγιο για Σύρο, Τήνο και Μύκονο το πρωί της περασμένης Παρασκευής, δεν έγινε αντιληπτή ως μια διάσημη σταρ του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, στην αρχή του ταξιδιού.

Τα μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου που φορούσε έκαναν ακόμη πιο δύσκολο το παζλ για ποια κρύβεται πίσω τους, όταν όμως το έβγαλε κάποια στιγμή, συγκεκριμένη κυρία που ταξίδευε για το νησί των ανέμων αναγνώρισε αμέσως την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.
sarah-jessica-parker-1
Η διάσημη ηθοποιός που λατρεύτηκε από τις γυναίκες για τον ρόλο της Κάρι στο «Sex and the city» ταξίδεψε με άκρα μυστικότητα στη χώρα μας και σύμφωνα με πληροφορίες αφίχθη την περασμένη Πέμπτη στην Αθήνα μαζί με τα δυο παιδιά της.
sarah-jessica-parker-3
Την επομένη το πρωί επιβιβάστηκαν στο πλοίο με προορισμό την Σύρο όπου και κατέβηκαν, ενώ όταν μια επιβάτης την αναγνώρισε, την προσέγγισε και της ζήτησε αν ήθελε να βγουν μια φωτογραφία μαζί.
sarah-jessica-parker-2
Η Αμερικανίδα σταρ αρνήθηκε πολύ ευγενικά, θέλοντας ίσως να διαφυλάξει το ιδιωτικό της ταξίδι για διακοπές στη χώρα μας μαζί με τα παιδιά της και κατέβηκε στη Σύρο όπου την περίμεναν για να την οδηγήσουν πιθανότατα σε κάποια βίλα που έχει «κλείσει».

Ειδήσεις σήμερα:

Διπλωματικός «πυρετός» για το Antonov12: Τι ερευνούν οι Αρχές - Tο διπλό διάβημα του ΥΠΕΞ και τα κρίσιμα ερωτήματα

Ώρα κρίσεως για την ΕΕ: Η στρόφιγγα της Gazprom και οι εναλλακτικές επιλογές πριν το… δελτίο στα καύσιμα

Βρετανία: Μητέρα 2 παιδιών κατασπαράχθηκε από τον σκύλο της - Τι λέει η οικογένεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης