Στάθης Σχίζας: «Τα σχόλια "Δάντης εναντίον Αλεξάνδρας" προσβάλλουν λίγο εμάς»

Στάθης Σχίζας: «Τα σχόλια "Δάντης εναντίον Αλεξάνδρας" προσβάλλουν λίγο εμάς»

«Ο Σπύρος Μαρτίκας μου απέδειξε ότι και τα φοράει και τα τιμάει τα παντελόνια του», παραδέχτηκε μεταξύ άλλων, ο νικητής του Survivor - Δείτε βίντεο από τη συνέντευξή του

stathissxizasnikitis
Ο νικητής του φετινού Survivor, Στάθης Σχίζας έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης και την επικράτησή του επί του Άρη Σοϊλέδη.

Ο Στάθης Σχίζας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love It», όπου μίλησε για την εμπειρία του από το Survivor, τα όσα συνέβησαν μέσα στο παιχνίδι, αλλά και την αγάπη που έχει για τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Ο ίδιος αναφέρθηκε ακόμη, στις ίντριγκες και τους τσακωμούς ανάμεσα σε συμπαίκτες του και εξήγησε τον λόγο που απείχε από τέτοιου είδους διενέξεις.

«Το Survivor είναι ένα παιχνίδι που καταγράφεσαι 24 ώρες και παίζουν οι 3μιση. Πόσο να μαζευτεί και πόσο να δείξεις. Υπάρχουν και πράγματα που γίνονται of camera και αυτά είναι τα πιο σημαντικά. Εγώ δεν ήθελα να συμμετέχω. Δεν ήθελα να φανώ στο παιχνίδι για το reality και τον τσακωμό»,
είπε αρχικά.

Στην πορεία της συνέντευξης, ο Στάθης Σχίζας αναφέρθηκε στα σχόλια που τον ενόχλησαν, λέγοντας ότι: «Όπως μπήκα στο παιχνίδι έτσι βγήκα και είμαι περήφανος για αυτό. Δεν άλλαξε ο χαρακτήρας μου. Τα σχόλια “Δάντης εναντίον Αλεξάνδρας” προσβάλλουν λίγο εμάς. Αυτό η αλήθεια είναι ότι λίγο με πείραξε».

«Εννοείται ότι θα έχουμε στήριξη από τους ανθρώπους μας, αλλά πέντε μήνες εμείς εκεί τι κάναμε; Με την Αλεξάνδρα ήταν όλο τόσο αυθόρμητο, είχαμε πει μόνο αν θα βγει στην επικοινωνία… Στο πρώτο έπαθλο είχε βγει ως φίλη. Μόλις την είδα σε βίντεο κλήση ήταν αυθόρμητο. Φαντάσου πόσο πολύ την αγαπώ που δεν με νοιάζει να το μάθει όλη η Ελλάδα», είπε στη συνέχεια για τη σύντροφό του.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl9btbmd8njd)


Σχετικά ερωτηθείς για τον τρόπο που είχε ειρωνευτεί τον Σπύρο Μαρτίκα την πρώτη εβδομάδα που ήταν στο παιχνίδι είπε: «Ήμουν μια βδομάδα στο παιχνίδι και είχα παρατηρήσει πως κάθε φορά που έβγαινε υποψήφιος έλεγε να αποχωρήσει και να δώσει χώρο στα νέα παιδιά. Τον είχα ειρωνευτεί και αρκετά επιθετικά και του λέω, “αν θες πραγματικά να φύγεις, ανοίγεις την πόρτα και φεύγεις”. Το ανέφερα γιατί του είχα πει “όταν φοράς τα παντελόνια και λες κάτι να το κάνεις”. Τα έφερε έτσι η ζωή βέβαια που γνώρισα και ήρθαμε πιο κοντά με τον Σπύρο, και μου απέδειξε, πως και τα φοράει τα παντελόνια και τα τιμάει».

Δείτε το βίντεο


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl9cr0q69xv5)


Ο Στάθης Σχίζας αναφέρθηκε, όπως είπε θα προσφέρει μέρος του χρηματικού επάθλου στα παιδιά με καρκίνο. «Εγώ είχα πει στον Σπύρο Μαρτίκα τη σκέψη μου για το τι θα κάνω αν κερδίσω το παιχνίδι, αλλά δεν ήθελα να το δημοσιοποιήσω, όχι νωρίτερα. Είχα πει ότι αν το κατακτήσω, θα το πω μπροστά στον κόσμο», είπε και αργότερα εξήγησε ότι: «Καταρχήν είμαι μπαμπάς, οπότε είμαι ευαισθητοποιημένος σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά. Όταν έκανε η μητέρα μου χημειοθεραπείες στον Άγιο Στέφανο, βρέθηκα καταλάθος στον 6ο όροφο, που είναι η πτέρυγα για τα παιδιά. Είδα παιδάκια που είχαν κάνει χημειοθεραπείες, είδα γονείς να μπαίνουν με σακούλες με παιχνίδια και να χαμογελάνε και μετά να βγαίνουν από τα δωμάτια κλαίγοντας. Θέλω να βοηθήσω και με τα χρήματα και με την παρουσία μου. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες, εμείς είμαστε παίκτες ενός ριάλιτι», ανέφερε.

Δείτε το βίντεο

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl9csginwl1d)



Ειδήσεις σήμερα:

«Μικρή ήθελα να γίνω ναυπηγός, αστροναύτης ή υπάλληλος σούπερ μάρκετ» λέει η Δόμνα Μιχαηλίδου

Έρευνα: Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν να ακούσουν για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Νέο βίντεο: Οι διαρρήκτες έχουν μπει στο χρυσοχοείο και προσπαθούν να σύρουν χρηματοκιβώτιο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης