Έλον Μασκ: «Επέστρεψε» στο Twitter κοντά στον … Πάπα

Έλον Μασκ: «Επέστρεψε» στο Twitter κοντά στον … Πάπα

Με τους γιους του και τον Πάπα Φραγκίσκο, φωτογραφήθηκε ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου

musk1458
Ο Έλον Μασκ ύστερα από σχεδόν δέκα ημέρες απουσίας από το Twitter, απαθανατίστηκε με τον Πάπα Φραγκίσκο και τους γιους του. Η επιστροφή του στην πλατφόρμα, που προσπαθεί να εξαγοράσει έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, προκάλεσε ποικίλα σχόλια,ιδιαίτερα λόγω της παρουσίας του Πάπα στο πλευρό του.
Μάλιστα, στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Τιμή μου που συναντήθηκα χθες με τον @pontifex».
Ο σκοπός και η τοποθεσία της συνάντησης του Έλον Μασκ με τον Πάπα, δεν γνωστοποιηθεί ακόμα. Στη φωτογραφία ο ίδιος, συνοδεύεται από τους τέσσερις έφηβους γιους του, ενώ απουσιάζει η 18χρονη κόρη του, η οποία στις 20 Ιουνίου προσπάθησε να αλλάξει το όνομά της και να διακόψει τους δεσμούς μαζί του.

«Στον πάγο» η εξαγορά - μαμούθ του Twitter
Ο Έλον Μασκ υποστηρίζει ότι το Twitter αντιστέκεται στη συμφωνία και εμποδίζει «τα δικαιώματα πληροφόρησης» που έχει, μην αποκαλύπτοντας τις πληροφορίες που ζητά.

Ο Μασκ είπε ότι δεν θα προχωρήσει στην εξαγορά του Twitter με 44 δισ. δολάρια, εκτός εάν η εταιρεία μπορεί να αποδείξει ότι οι ψεύτικοι λογαριασμοί αποτελούν λιγότερο από το 5% των χρηστών του.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της πλατφόρμας, Παράγκ Αγραγουάλ, ο αριθμός των ψεύτικων λογαριασμών είναι μικρότερος από 5% κατά τη μέτρηση των καθημερινών χρηστών. Ωστόσο ο Μασκ δεν συμφωνεί με την εκτίμηση του Twitter.

Παράλληλα, ο δισεκατομμυριούχος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη μήνυση, που κατέθεσαν επενδυτές της Twitter Inc σε βάρος του, ισχυριζόμενοι ότι ο δισεκατομμυριούχος χειραγώγησε την τιμή της μετοχής της εταιρείας προς τα κάτω, για την εξαγορά της πλατφόρμας.


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά σε αγροτική έκταση στη Φωκίδα - Σηκώθηκαν τέσσερα αεροσκάφη

Στα δικαστήρια με τον Κούγια και χαμογελαστός ο Θέμης Αδαμαντίδης

Κλείδωσαν τα παιδιά τους για 20 λεπτά στο αυτοκίνητο, στις Σέρρες, για να φάνε σουβλάκια - Τα έβγαλαν ημιλιπόθυμα λόγω ζέστης οι αστυνομικοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης