Έλον Μασκ κατά του Twitter: Μπορεί να τερματίσω τη συμφωνία εξαγοράς, έχω το δικαίωμα

Έλον Μασκ κατά του Twitter: Μπορεί να τερματίσω τη συμφωνία εξαγοράς, έχω το δικαίωμα

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος κατηγορεί τη διοίκηση του Twitter ότι δεν του δίνει τις πληροφορίες που ζήτησε – Διαμηνύει ότι μπορεί να μην ολοκληρώσει την εξαγορά

elon_musk
Οργή για τη συμπεριφορά της διοίκησης του Twitter εκφράζει ο Έλον Μασκ που απειλεί ότι αν δεν λάβει τα στοιχεία που έχει ζητήσει για τα ανεπιθύμητα μηνύματα και τους ψεύτικους λογαριασμούς, θα τερματίσει τη συμφωνία εξαγοράς.

Ο Έλον Μασκ θεωρεί ότι το Twitter παραβιάζει τη συμφωνία που έγινε, για να αποκτήσει το 100% της κυριότητας της πλατφόρμας, μην δίνοντάς του τα απαραίτητα στοιχεία.

Οι δικηγόροι του, σε επιστολή που έστειλαν σημειώνουν ότι ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος μπορεί «να μην ολοκληρώσει» την εξαγορά και ότι έχει «δικαίωμα να τερματίσει τη συμφωνία συγχώνευσης».

«Εμποδίζει τα δικαιώματα πληροφόρησής μου»

Ο Έλον Μασκ υποστηρίζει ότι το Twitter αντιστέκεται στη συμφωνία και εμποδίζει «τα δικαιώματα πληροφόρησης» που έχει, μην αποκαλύπτοντας τις πληροφορίες που ζητά.

Τον περασμένο μήνα, ο Μασκ είπε ότι δεν θα προχωρήσει στην εξαγορά του Twitter με 44 δισ. δολάρια, εκτός εάν η εταιρεία μπορεί να αποδείξει ότι οι ψεύτικοι λογαριασμοί αποτελούν λιγότερο από το 5% των χρηστών του.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της πλατφόρμας, Παράγκ Αγραγουάλ, ο αριθμός των ψεύτικων λογαριασμών είναι μικρότερος από 5% κατά τη μέτρηση των καθημερινών χρηστών. Ωστόσο ο Μασκ δεν συμφωνεί με την εκτίμηση του Twitter.


Ειδήσεις σήμερα:

Πρόταση μομφής κατά του Μπόρις Τζόνσον - Μπορεί πραγματικά να «πέσει» ο πρωθυπουργός της Βρετανίας;


Βουλγαρία, Ρουμανία και Μαυροβούνιο έκλεισαν τον ενάεριο χώρο τους για τον Λαβρόφ - «Ο Satan 2 δεν θα ζητήσει άδεια πτήσης» απειλεί η Μόσχα


Μυστήριο για τον θάνατο του πρώην παίκτη του Πανιωνίου - Βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης