Ελευθερία Ρήγου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Η συνεργασία μας ήταν άψογη»

Ελευθερία Ρήγου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Η συνεργασία μας ήταν άψογη»

«Εκτός από τα "βαριά περιστατικά" που τώρα βρίσκονται στα δικαστήρια, καλό θα είναι να σεβαστούμε την όλη διαδικασία», ανέφερε ανάμεσα σε όσα είπε, η ηθοποιός

eleftheriarigou_filippidis
Για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε η ηθοποιός, Ελευθερία Ρήγου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», η ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει τις σοβαρές κατηγορίες, με τις οποίες βαρύνονται ορισμένοι συνάδελφοί της.


Σχετικά με αυτό, η ίδια είπε: «Πιστεύω ότι όσο δυσάρεστες κι αν είναι κάποιες καταστάσεις, πρέπει να προκύψουν θετικά συμπεράσματα για την ιστορία, ώστε να μην "αμαυρωθεί" άλλο όλο το ελληνικό θέατρο. Εκτός από αυτά τα "βαριά περιστατικά" που τώρα βρίσκονται στα δικαστήρια και έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και που καλό θα είναι να σεβαστούμε την όλη διαδικασία.

72685199_2712378822187571_6025559765651813233_n


Οφείλουμε να κοιτάμε την καμπούρα μας και το τι κάνουμε σπίτι μας, περισσότερο από το να βγαίνουμε από δω και από κει και να δημιουργούμε ασάφειες, μόνο και μόνο για να κάνουμε στιγμιαία εντύπωση. Άλλωστε τέτοιου είδους συμπεριφορές απαντώνται σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, χωρίς την ανάλογη δημοσιότητα και θα πρέπει πιστεύω να υπάρξει εξυγίανση σε γενικότερο πλαίσιο και διαφάνεια για να σταματήσει επιτέλους το φαινόμενο των κακοποιητικών συμπεριφορών γενικότερα».

rigou


Στην πορεία, η ίδια ρωτήθηκε για την εμπειρία που αποκόμισε από τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Σχετικά με αυτό, η Ελευθερία Ρήγου απάντησε ότι: «Ναι, είχα συνεργασθεί στο παρελθόν σε ένα τηλεοπτικό σίριαλ με τον Πέτρο Φιλιππίδη και μπορώ να πω ότι η συνεργασία μας ήταν άψογη. Τώρα στην ερώτηση περί αθωωτικής απόφασης και μελλοντικής συνεργασίας είναι κάτι που δεν μπορώ να απαντήσω, γιατί σχετικά με την απόφαση θα αποφανθεί η δικαιοσύνη και σχετικά με την πιθανή μελλοντική συνεργασία είναι μια υποθετική ερώτηση. Ο χρόνος άλλωστε θα δείξει… όπως πάντα».

filippidis5346



Ειδήσεις σήμερα:

Μισέλ σε Ερντογάν για τις τουρκικές προκλήσεις: Οι διαφορές πρέπει να επιλύονται ειρηνικά, με αποκλιμάκωση

Σύνοδος ΝΑΤΟ: Η Ρωσία αποτελεί τη σημαντικότερη και αμεσότερη απειλή για την ασφάλεια και την ειρήνη

Ο τράπερ «Saint» είναι ο 27χρονος που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για τον βιασμό 16χρονης




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης