Θεσσαλονίκη: Τράπερ ο 27χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό 16χρονης

Θεσσαλονίκη: Τράπερ ο 27χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό 16χρονης

Είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης τον Ιανουάριο του 2021, όταν γύριζε βιντεοκλίπ εν μέσω περιορισμών με πλήθος κόσμου – Ο δράστης κατηγορείται για βιασμό της 16χρονης στις 7 Ιουνίου στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά

27xronos-rapper-thessaloniki1-arthro
Πίσω από την μάσκα του ράπερ «Saint», κρυβόταν ο 27χρονος Πέτρος Δήμου που κατηγορείται για τον βιασμό της 16χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη.

Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του 27χρονου δόθηκαν πριν από λίγη ώρα στη δημοσιότητα με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών προκαλώντας αίσθηση τόσο στους φίλους του όσο και στους υποστηρικτές της μουσικής του.

Ο τραγουδιστής είχε απασχολήσει τα μέσα και τον Ιανουάριο του 2021 όταν σε περίοδο αυστηρών περιορισμών κατά του κορωνοϊού εκείνος γύριζε βίντεο κλιπ σε δρόμους της Θεσσαλονίκης παρουσία πλήθος κόσμου. Μεταξύ άλλων στο γύρισμα εντύπωση είχαν προκαλέσει και τα όπλα που είχε χρησιμοποιηθεί για τα οποία είχε παραδεχτεί πως ήταν ψεύτικα.




Screenshot_14-5
Screenshot_13-5
Κλείσιμο


Ο δράστης συνελήφθη ύστερα από καταγγελία 16χρονης, σύμφωνα με την οποία, ο συλληφθείς, στις 7 Ιουνίου, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λαγκαδά, με χρήση σωματικής βίας, την κατακράτησε χωρίς τη θέλησή της εντός οχήματος και την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη.



Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23940-20920 και 23940-20924 του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.



Ειδήσεις σήμερα:

«Ήρθα με μία βάρκα στην Ελλάδα και μας πήγαν στη Μόρια» - Ο αριστούχος Ιρανός πρόσφυγας μιλά για τη ζωή του και τις Πανελλαδικές


Καμία αναφορά από Ερντογάν στο ΝΑΤΟ για «αποστρατιωτικοποίηση» των ελληνικών νησιών


Ο Τσιτσιπάς «αποκάλυψε» πως χτενίζεται επί 20 λεπτά και βάζει… ελαιόλαδο και ρίγανη στα μαλλιά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης