Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Επέστρεψε στο Instagram και πόζαρε στη νέα της πισίνα

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Επέστρεψε στο Instagram και πόζαρε στη νέα της πισίνα

Η σταρ μοιράστηκε τα νέα της με τους ακόλουθούς της και δήλωσε ενθουσιασμένη με τις αλλαγές που συμβαίνου στη ζωή της

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__30_
Τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram άνοιξε και πάλι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και φρόντισε να μοιραστεί μερικά στιγμιότυπα με τους ακόλουθούς της, από τους οποίους είχε απομακρυνθεί τις τελευταίες ημέρες.

Η σταρ της ποπ σκηνής παντρεύτηκε πριν λίγο καιρό τον αγαπημένο της, Σαμ Ασγκάρι και όπως αποκαλύπτει, ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της.

Δημοσίευσε μάλιστα, μερικές νέες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες ποζάρει σύμφωνα με τα λεγόμενά της στην πισίνα του νέου της σπιτιού. Εκείνη και ο σύζυγός της μετακόμισαν πρόσφατα, λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους και η τραγουδίστρια μοιάζει ενθουσιασμένη με την αλλαγή αυτή.

«Δεν έχω πάει ακόμα το μήνα του μέλιτος… παντρεύτηκα και μετακόμισα σε ένα νέο σπίτι την ίδια ώρα… δεν είναι και το πιο έξυπνο πράγμα… είναι καινούργιο, νέα πισίνα, νέα κουζίνα, νέο κρεβάτι,νομίζω ότι είμαι σε σοκ !!! Καταλαβαίνω μερικά πράγματα… Σίγουρα μου αρέσει να είμαι έξω, αλλά μου αρέσει επίσης να είμαι μέσα. Η αυλή μου είναι υπέροχη, οπότε τα σκυλιά μου είναι σαν να βρίσκονται στον παράδεισο. Η αλλαγή είναι τόσο μεγάλη, όπως λένε τα παιδιά μου, αλλά αυτό είναι λογικό. Επειδή δεν είμαι άψογη, ναι, θα συνεχίσω να μοιράζομαι πράγματα μαζί σας, αυτό με κρατάει σε καλό δρόμο. Η οικογένειά μου είχε πάντα τον τρόπο της να με ενημερώνει για το κάθετι. Λοιπόν, υποθέτω ότι έχω και εγώ έναν πολύ καλό τρόπο! Έκανα μια ωραία βουτιά στην πισίνα μου, είναι τόσο φωτεινά εδώ και έχει ένα ωραίο σημείο χαλάρωσης και μια τσουλήθρα, την κατέβηκα ήδη 4 φορές. Έκοψα τα μαλλιά μου κοντά και ο άντρας μου μόλις μου μαγείρεψε μια μπριζόλα… Η ζωή είναι ωραία», έγραψε στην ανάρτησή της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

289254897_3073028862946701_1529007711224315955_n
289688501_1915656461970838_1070217221717684650_n
Λίγες ημέρες μετά τον γάμο της με τον Σαμ Ασγκάρι, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποχώρησε για ακόμα μία φορά από τα social media.

Αφού βγήκε από το καθεστώς της κηδεμονίας της, η ποπ σταρ κατάφερε να πραγματοποιήσει την επιθυμία της και παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες με 60 μόνο καλεσμένους.

Κλείσιμο
Κι ενώ η τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, αναρτώντας συχνά στιγμιότυπα από τον γάμο της, το βράδυ της Πέμπτης αποφάσισε να απενεργοποιήσει ξανά τον λογαριασμό της. Όπως φάνηκε, ο λόγος δεν ήταν άλλος από τη μετακόμιση του ζευγαριού.


Ειδήσεις σήμερα:

Πόθεν έσχες: Σήμερα στην δημοσιότητα οι δηλώσεις των πολιτικών


Mad Video Music Awards 2022: Οι καλύτεροι στη σκηνή και το επεισόδιο στα VIP που αμαύρωσε το πάρτι - Δείτε βίντεο


Καιρός: Κορυφώνεται σήμερα ο καύσωνας με τον υδράργυρο να φτάνει τους 42°C
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης