Η Βίκυ Καγιά έρχεται, οι Αγριες Μέλισσες φεύγουν

Η Βίκυ Καγιά έρχεται, οι Αγριες Μέλισσες φεύγουν

Η περίοδος που διανύουμε τηλεοπτικά είναι η πιο έντονη για ξεκινήματα αλλά και για τερματισμούς. Συνήθως όχι και τόσο ψύχραιμα…

TV_kagia
Δεν υπάρχει ίντριγκα. Δεν παρέκαμψε η Βίκυ Καγιά το κανάλι ποστάροντας πρώτη εκείνη την φωτογραφία της επιτροπής. Τα ονόματα ανακοινώθηκαν το πρωί από το «Breakfast@Star». Η Βίκυ ενημέρωσε τον σταθμό ότι θα ποστάρει και με τις ευχές τους το έκανε. Ακολούθησε το δελτίο Τύπου και τα γυρίσματα ήδη ξεκίνησαν. Με Τάσο Σωφρονίου, Γιώργο Καράβα, Σοφία Χατζηπαντελή και φυσικά Βίκυ Καγιά. Με γυναίκες όλων των ηλικιών να δρασκελίζουν την πασαρέλα του «Greece’s Next Top Model». Και μαθαίνω ότι οι συμμετοχές έσπασαν όλα τα ρεκόρ και ότι θα δούμε πολλά και διάφορα. Όπως και γιαγιάδες όμορφες και δυνατές που δεν το βάζουν κάτω και ονειρεύονται. Με το καλό.



Ο γρίφος της πρωινής ζώνης του σταθμού, του Star, παραμένει άλυτος, τουλάχιστον προς το παρόν.

Ο γρίφος του ΑΝΤ1 λύνεται εντός των επόμενων ωρών. Με τρεις εκπομπές και με την παρακάτω σειρά: Γιώργος Παπαδάκης, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά. Τα είπα; Τα είπα.


Το προσκλητήριο μου έπεσε απ’ τα χέρια λέει το λαϊκό άσμα και έτσι συνέβη και στην περίπτωσή μου. Όχι, δεν παντρεύεται κάποιος που αγαπώ. Απλά έλαβα πρόσκληση για το αποχαιρετιστήριο πάρτι των «Αγριων Μελισσών». Μιας σειράς που αγάπησα κι εγώ και εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές, μίας σειράς που άνοιξε τον δρόμο της μυθοπλασίας. Ενός μπουκέτου ανθρώπων που μοσχοβολούν ταλέντο και ήθος. Και μπροστά από τις κάμερες και πίσω από αυτές. Οι Μέλισσες πετούν μακριά και φεύγουν. Η ανάμνηση αυτών των τριών ετών θα είναι για πάντα γλυκιά σαν το μέλι τους.

Agries_Melisses_2_2


Γιώργο Αγγελόπουλε, μην μασάς. Θα σου εξηγήσω κάποια στιγμή... Αλέξη Μίχα, έκανες ωραία συνέντευξη. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Μπράβο, συνάδελφε.

Μαρία Αναστασοπούλου, λογικά θα σου κάνουν πρόταση και από το GNTM. Φέτος είναι η χρονιά σου, κορίτσι μου υπέροχο.

Και το κουίζ μας. Ποια παρουσιάστρια αυτοπροτάθηκε στην ΕΡΤ; Όχι δημοσιογράφος…


Ειδήσεις σήμερα:

Ξέφυγε ο Ερντογάν, κόκκινος συναγερμός διαρκείας στο Αιγαίο

O Πούτιν «παλεύει να κρατηθεί όρθιoς» κατά τη διάρκεια ομιλίας και τα πόδια του λυγίζουν - Δείτε βίντεο

Τραγωδία στο Παγκράτι: Πήγε να μπει στο σπίτι της από το μπαλκόνι, έπεσε και σκοτώθηκε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης