Σε Instagram story που έκανε η ίδια την Κυριακή 3 Μαΐου, εμφανίζεται να ποζάρει στο πλευρό του συντρόφου της, σε δύο διαφορετικές εξόδους τους, σε εστιατόρια της Κωνσταντινούπολης. Και στις δύο φωτογραφίες, η Μαρίνα Σταυράκη εμφανίζεται με λευκά μίνι φορέματα.
Δείτε τις φωτογραφίες
Η Μαρίνα Σταυράκη πέρασε την Πρωτομαγιά στο πλευρό του επιχειρηματία, λίγες ημέρες μετά τις κοινές βόλτες τους στην Ελλάδα. Το ζευγάρι γιόρτασε μαζί το Πάσχα στην Πάρο και κατά την επιστροφή του στην Αθήνα, εθεάθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Εκεί, η Μαρίνα Σταυράκη επιβεβαίωσε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Το Πρωινό», ότι είναι σε σχέση με τον Bulent Ozkan Tunca. Χαρακτηριστικά είχε πει: «Είμαι πολύ ωραία, χρόνια πολλά και γεια σας. Ό,τι γράφει η Μάγδα Τσέγκου είναι αλήθεια, μην με ταλαιπωρείτε. Γιατί να μην επιβεβαιώσω τη σχέση μου; Χρόνια πολλά, γεια σας».
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.