O Πούτιν «παλεύει να κρατηθεί όρθιoς» κατά τη διάρκεια ομιλίας και τα πόδια του λυγίζουν - Δείτε βίντεο

O Πούτιν «παλεύει να κρατηθεί όρθιoς» κατά τη διάρκεια ομιλίας και τα πόδια του λυγίζουν - Δείτε βίντεο

Oι επικριτές του θεωρούν πώς η υγεία του ισχυρού ηγέτη του Κρεμλίνου επιδεινώνεται γρήγορα κι ότι το τέλος του πλησιάζει

putin_health_xr
Δυσκολεύεται να σταθεί όρθιος ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Κρεμλίνο για την «Ημέρα της Ρωσίας» με τον φακό να εστιάζει στα πόδια του που φαίνεται να λυγίζουν.

Βλέποντας το σχετικό βίντεο, οι επικριτές του πιστεύουν ότι είναι ξεκάθαρο πώς η υγεία του ισχυρού ηγέτη του Κρεμλίνου επιδεινώνεται γρήγορα κι ότι το τέλος του πλησιάζει...
Για τους πολιτικούς του αντιπάλους αλλά και τους Ρώσους στρατηγούς που επιθυμούν αλλαγή σελίδας στην πολιτική σκηνή της χώρας αφού ο πόλεμος στην Ουκρανίας δεν εξελίσσεται σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο, οι ημέρες του Πούτιν είναι πλέον μετρημένες καθώς το πραξικόπημα μοιάζει αναπόφευκτο.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Express» που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της το σχετικό βίντεο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν παλεύει να κρατηθεί όρθιος καθώς τα πόδια του λυγίζουν όχι μία αλλά αρκετές φορές, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για την «Ημέρα της Ρωσίας». «Τα πόδια του Βλαντιμίρ Πούτιν φαίνεται να μην μπορούν να σταθούν ακίνητα και να σηκώσουν το σωματικό του βάρος αφού λυγίζουν την ώρα που ο Ρώσος ηγέτης εκφωνεί την ομιλία του», σχολιάζουν βρετανικά δημοσιεύματα.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο όπου αναφέρεται το δημοσίευμα μετά το 1:11: 

Vladimir Putin congratulates citizens on Russia Day


Κλείσιμο
Ο Ρώσος ηγέτης δήλωσε στους παρευρισκόμενους ότι η σημασία της ρωσικής ενότητας και του πατριωτισμού είναι «τόσο αναγκαία όσο ποτέ», με την κάμερα να κάνει «ζουμ» στα πόδια του που φαίνεται να «ταλαντεύονται». «Οι πρόγονοί μας μας χάρισαν αυτή την ενότητα, την πίστη μας στην πατρίδα και την ευθύνη για το μέλλον της», τόνισε ο Πούτιν και πρόσθεσε:

«Γνωρίζουμε τη δύναμη αυτών των αιωνόβιων παραδόσεων, ηθικών αξιών και πνευματικών θεμελίων, που επιβεβαιώθηκαν σε όλη τη διάρκεια της χιλιετούς ιστορίας του πολυεθνικού έθνους μας, φέρνοντάς μας σήμερα κοντά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η «Ημέρα της Ρωσίας» γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 12 Ιουνίου από το 1992.

Τιμά την υιοθέτηση της Διακήρυξης της Κρατικής Κυριαρχίας της Ρωσικής Σοβιετικής Ομοσπονδιακής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας στις 12 Ιουνίου του 1990.

Το πέρασμα της διακήρυξης από το Πρώτο Συνέδριο των Αντιπροσώπων του Λαού σηματοδότησε την αρχή της συνταγματικής μεταρρύθμισης στη ρωσική σοβιετική δημοκρατία.

Δείτε βίντεο: O Πούτιν «παλεύει να κρατηθεί όρθιoς» κατά τη διάρκεια ομιλίας και τα πόδια του λυγίζουν
O Πούτιν «παλεύει να κρατηθεί όρθιoς» κατά τη διάρκεια ομιλίας και τα πόδια του λυγίζουν


Ειδήσεις σήμερα:

Ισόβια για τη γυναίκα που έγραψε το «Πώς να σκοτώσεις τον άνδρα σου» και μετά... πήγε και το έκανε

«Κόλαφος» ο εισαγγελέας για τον προπονητή ιστιοπλοΐας: Ένοχος, χειραγώγησε την Αμαλία και την βίαζε από 11 ετών

Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, ο Σπύρος Καρανικόλας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης