Γιώργος Αρσενάκος: «Η καριέρα μου ξεκίνησε, όταν με απέλυσαν από την εταιρεία που δούλευα»

Γιώργος Αρσενάκος: «Η καριέρα μου ξεκίνησε, όταν με απέλυσαν από την εταιρεία που δούλευα»

Ο CEO της Panik Records μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν έμεινε άνεργος, αλλά τόνισε επίσης πως η απόλυσή του άλλαξε τη ζωή του

arsenakosg
Ο Γιώργος Αρσενάκος μίλησε για την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου, ενώ αναφέρθηκε επίσης σε μια δύσκολη περίοδο που αντιμετώπισε, όταν τον απέλυσαν από την εταιρεία που εργαζόταν.

Ο CEO της «Panik Records» μίλησε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και αναφέρθηκε αρχικά, στην απόφασή του να γράψει το βιβλίο του.

«Η καραντίνα με οδήγησε στο να γράψω το βιβλίο, γιατί μέσα στην καραντίνα κάναμε ένα διάλειμμα. Οι ρυθμοί έπεσαν, οπότε εκεί σκέφτηκα τι έκανα τα τελευταία 20 χρόνια και είπα να κάνω έναν απολογισμό κι έτσι, προέκυψε το βιβλίο», είπε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckpwd44lfqu9)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει από τη στιγμή που απολύθηκε από την εταιρεία που εργαζόταν.

«Η καριέρα μου ξεκίνησε, όταν με απέλυσαν από την εταιρεία που δούλευα. Αυτές οι απολύσεις όμως, είναι υπέροχες τελικά. Υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται στη ζωή σου την κατάλληλη στιγμή και σε κάνουν να πιστέψεις στον εαυτό σου, όταν όλοι οι άλλοι σε έχουν αφήσει μόνο σου», δήλωσε.

«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, όταν απολύθηκα. Ήμουν 30 χρονών, έμεινα χωρίς δουλειά, χωρίς αυτοκίνητο, χωρίς να ξέρω τι να κάνω. Δεν είναι θέμα υγείας όμως, οπότε το ξεπερνάς και η ζωή στα φέρνει όπως σου αξίζει», συμπλήρωσε.


Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Φιλιππίδη: Στο βήμα ξανά η δεύτερη γυναίκα που τον κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού


Κρήτη: Το μεσημέρι η κηδεία του 22χρονου - Βάφτισαν το βρέφος του, του έδωσαν το όνομά του πατέρα του


Fuel pass: Έρχεται γενναία παρέμβαση, αυξημένη επιδότηση στα νησιά


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης