Μαρία Πρωτόπαππα: «Δεν θα συμμετέχω στο "Νησί", συνεχίζω κανονικά στον "Σασμό"»

Μαρία Πρωτόπαππα: «Δεν θα συμμετέχω στο "Νησί", συνεχίζω κανονικά στον "Σασμό"»

«Δεν ήθελα να αφήσω αυτή τη ροή που έχει η σειρά, θα ήταν σαν να εγκαταλείπω ένα καράβι στο οποίο ήμουν βασικός συντελεστής», εξήγησε για τον «Σασμό» - Δείτε το σχετικό βίντεο

mariaprotopappa
Η Μαρία Πρωτόπαππα, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά «Σασμός», ερωτήθηκε σχετικά για την επιστροφή της στο σίριαλ «Το Νησί», το οποίο επανέρχεται μετά από αρκετά χρόνια στην τηλεόραση, με μία νέα ιστορία.

Την ηθοποιό συνάντησαν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο, όπου και αποκάλυψε πως θα συνεχίσει κανονικά να βρίσκεται στο πρωταγωνιστικό καστ της επιτυχημένης σειράς «Σασμός» και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Ωστόσο, η ίδια δεν θα είναι στο «Νησί», στο οποίο συμμετείχε και όπως εξήγησε «για τεχνικούς λόγους», δεν είναι εφικτό να παίξει στο σίριαλ.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Πρωτόπαππα σημείωσε χαρακτηριστικά ότι: «Το "Νησί" επανέρχεται τηλεοπτικά αλλά εγώ δυστυχώς, για λόγους τεχνικούς, δεν θα συμμετέχω σε αυτή την δουλειά. Συνεχίζω κανονικά στον "Σασμό" γιατί δεν ήθελα να αφήσω αυτή τη ροή που έχει η σειρά. Θα ήταν σαν να εγκαταλείπω ένα καράβι στο οποίο ήμουν βασικός συντελεστής».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον Τάσο Νούσια, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο «Νησί».

«Με τον Τάσο Νούσια είναι δεδομένο ότι ταιριάζουμε γιατί είναι πολύ ζεστός συνάδελφος και δουλεύει πρωτίστως για τον άλλον» συμπλήρωσε η Μαρία Πρωτόπαππα, μιλώντας στις κάμερες και τους δημοσιογράφους, για την επερχόμενη παράσταση «Φιλοκτήτης» με την οποία και θα περιοδεύσει αυτό το καλοκαίρι. «Έχουμε συνεργαστεί και πάλι στο "Νησί" όπου και εκεί γνωριστήκαμε», είπε συγκεκριμένα η Μαρία Πρωτοπαππα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckldai7drl09)



Ειδήσεις σήμερα

Η έκθεση DNA δείχνει ποιοι είχαν ενεργό ρόλο στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Τα κίνητρα για εξοικονόμηση ενέργειας σε Δημόσιο και νοικοκυριά

Στο 50% των ολοήμερων σχολείων η επέκταση ωραρίου έως τις 17:30 - Διορισμοί εκπαιδευτικών και το καλοκαίρι



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης