Ρέι Λιότα: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ από την τελευταία σειρά που συμμετείχε

Ρέι Λιότα: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ από την τελευταία σειρά που συμμετείχε

Ο ηθοποιός που έφυγε από τη ζωή τον Μάιο, εμφανίζεται στην αρχή του κλιπ - «Όνειρο ζωής» χαρακτήρισε τη συνεργασία τους ο δημιουργός του «Black Bird» - Δείτε το τρέιλερ

reyliotta233
Λίγο καιρό μετά τον ξαφνικό θάνατο του Ρέι Λιότα, το κανάλι Apple TV+, κυκλοφόρησε το τρέιλερ από τον τελευταίο ρόλο που ενσάρκωσε ο ηθοποιός σε σειρά, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στα 67 του χρόνια.

Πιο αναλυτικά, η δραματική μίνι σειρά των έξι επεισοδίων «Black Bird», ξεκίνησε να προβάλεται στην πλατφόρμα από τις 8 Ιουλίου. Η πλοκή έχει να κάνει με τον γιο ενός αστυνομικού, τον Τζίμι Κιν, που υποδύεται ο Τέιρον Έργκετον, ο οποίος καταδικάζεται σε φυλάκιση 10 ετών αλλά σε φυλακή χαμηλής ασφαλείας. Ωστόσο, έχει μια επιλογή. Μπορεί να μείνει ή να μεταφερθεί σε μια εγκατάσταση υψίστης ασφαλείας και να γίνει φίλος με έναν ύποπτο κατά συρροή δολοφόνο με την ελπίδα να τον κάνει να ομολογήσει περισσότερα εγκλήματα.

Ο Λιότα, που υποδύεται τον πατέρα του Κιν, εμφανίζεται στην αρχή του τρέιλερ. «Δεν το ήθελα ποτέ αυτό για σένα. Ήθελα μια εντελώς διαφορετική ζωή, σταθερό μισθό, παιδιά, οικογένεια», ακούγεται να λέει ο ηθοποιός. 
Τον περασμένο μήνα, ο δημιουργός του «Black Bird» Ντένις Λεχέιν, έγραψε ένα αφιέρωμα στη Λιότα, λέγοντας ότι η συνεργασία που είχε μαζί του ήταν «όνειρο ζωής».

Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Black Bird — Official Trailer | Apple TV+


Υπενθυμίζεται, ότι ο 67χρονος σταρ του «Goodfellas», πέθανε τον Μάιο ξαφνικά, στον ύπνο του ενώ βρισκόταν στη Δομινικανή Δημοκρατία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τίτλο «Dangerous Waters», παρότι δεν φέρεται να αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μαζί του βρισκόταν η σύντροφός του, με την οποία είχαν αρραβωνιαστεί τα Χριστούγεννα του 2020.



Ειδήσεις σήμερα:

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Τετ α τετ με τη Βραζιλιάνα τοπ μόντελ


Κληρονομιά Τράγκα: Ο Φρέντυ έφυγε, η Μαρία και ο Γιάννης έμειναν


Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες και σήμερα - Οι πρώτες εκτιμήσεις για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης