Από νωρίς η Μύκονος έχει την τιμητική της και πολλοί είναι οι σελέμπριτις που έφτιαξαν βαλίτσες και έφτασαν στο νησί των Ανέμων αναζητώντας στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης. Ανάμεσά τους ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Λάκης Γαβαλάς.
Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε σε κοινή βραδινή έξοδό τους στα Ματογιάννια. Μαζί με τον πρώην survivor και τον Mr Lak ήταν το μοντέλο Πλάτων Παπαγιαννόπουλος που δραστηριοποιείται και στον χώρο της διασκέδασης σε Αθήνα και Μύκονο.
Η παρέα δεν κρύφτηκε από τους παπαράτσι και πόζαρε στον φακό του γνωστού φωτογράφου Νίκου Ζώτου.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση