Με πολλά ανοιχτά «μέτωπα» έρχεται το αποψινό επεισόδιο του Survivorκαι η κοντρα του Άρη Σοϊλέδη και του Σπύρου Μαρτίκα κλιμακώνεται με μεγάλες εντάσεις.
Από τη μία, ο ποδοσφαιριστής κατηγορεί τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα, ότι δεν εννοεί όσα λέει περί πρόθεσής του να ζητήσει από το κοινό να μην τον στηρίξει και ότι κάνει τα πάντα για να παραμείνει στο Survivor. Από την άλλη, ο φαρμακοποιός δηλώνει πως δεν μπορεί πια να ανεχτεί τη στάση του Άρη απέναντί του.
Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία και ποιος θα βγει στον τάκο;
Οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες με έναν απαιτητικό αγώνα ασυλίας, τον δεύτερο για αυτή την εβδομάδα.
Θα καταφέρουν οι Κόκκινοι να κερδίσουν, ώστε να βγάλουν στον… τάκο και έναν παίκτη από τη Μπλε ομάδα ή θα είναι αποκλειστικά «κόκκινη» υπόθεση η αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα; Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η Μαίη είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση, κάτι που σημαίνει ότι κάπου εδώ ο «Κανόνας των Δυο» έφτασε στο τέλος του.
Ο χαλκός περιλαμβάνεται στο ευρύτερο σύνολο των μετάλλων που βρίσκονται στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής στρατηγικής για την ενεργειακή μετάβαση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.