Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και παρουσιάστρια και ο πολίστας θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, μέσα στο καλοκαίρι.
Αυτό το Σαββατοκύριακο, η κόρη του Λευτέρη Πανταζή βρίσκεται με τις φίλες της στη Σαντορίνη, όπου και έχει διοργανώσει το bachelor party.
Το νησί αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για την Κόνι Μεταξά, αφού εκεί βρισκόταν όταν δημοσιοποίησε την σχέση της με τον Μάριο Καπότση, τον Αύγουστο του 2020.
Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media και ειδικότερα, στο Instagram κι όλες αυτές τις ημέρες, φροντίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους καθημερινά, τις ευτυχισμένες στιγμές που ζει με τις φίλες της στη Σαντορίνη.
Δείτε κάποια από τα στιγμιότυπα που έχει αναρτήσει:
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.