Την περίοδο αυτή, ο τραγουδιστής εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη με τη Δέσποινα Βανδή και η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» τον συνάντησε στα καμαρίνια, για να παραχωρήσει κάποιες δηλώσεις.
Όπως δήλωσε αρχικά, ο τραγουδιστής ανυπομονεί να δει εγγόνια από την κόρη του και μάλιστα, εξήγησε πως θα τους απαγορεύσει να τον φωνάζουν «παππού», καθώς προτιμά το παρατσούκλι «ΛεΠα».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjtds0033e55)
Στη συνέχεια, ανέφερε πως αν και αυτή την περίοδο έχει ξεκινήσει διατροφή, προκειμένου να χάσει κάποια κιλά, πριν τον γάμο της Κόνι, η κόρη του δεν φαίνεται να συμφωνεί.
«Η Κόνι με εκβιάζει. Μου λέει πως αν αδυνατίσω, δεν θα την πάω εγώ στον γαμπρό», δήλωσε ο τραγουδιστής.
Τέλος, αστειεύτηκε πως η ίδια του έχει ζητήσει να τραγουδήσει στον γάμο της, αρνείται όμως... να τον πληρώσει!
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι