Ρέι Λιότα: Το μήνυμα της Λορέιν Μπράκο για τον θάνατο του κινηματογραφικού συζύγου της - «Είμαι συντετριμμένη»

Ρέι Λιότα: Το μήνυμα της Λορέιν Μπράκο για τον θάνατο του κινηματογραφικού συζύγου της - «Είμαι συντετριμμένη»

«Όταν με ρωτούν ποιο ήταν το καλύτερο κομμάτι στη δημιουργία του Goodfellas, η απάντησή μου είναι πάντα η ίδια. Ο Ρέι Λιότα» - Δείτε την ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός

ray-liota-loraine
Ο ξαφνικός θάνατος του Ρέι Λιότα σκόρπισε θλίψη στον κόσμο του Χόλιγουντ. Η Λορέιν Μπράκο, που υπήρξε κινηματογραφικό ζευγάρι με τον ηθοποιό, ως η Κάρεν και ο Χένρι Χιλ στην περίφημη ταινία του 1990, Goodfellas (Τα καλά παιδιά), δήλωσε συντετριμμένη στο άκουσμα του θανάτου του.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός έγραψε στο προφίλ της στο Instagram:
«Είμαι εντελώς συντετριμμένη που άκουσα αυτά τα τρομερά νέα για τον Ρέι μου. Μπορεί να είμαι οπουδήποτε στον κόσμο και οι άνθρωποι να έρχονται και να μου λένε ότι η αγαπημένη τους ταινία είναι το Goodfellas. Τότε πάντα ρωτούν ποιο ήταν το καλύτερο κομμάτι στη δημιουργία αυτής της ταινίας. Η απάντησή μου είναι πάντα η ίδια… ο Ρέι Λιότα».

Τα συγκινητικό της μήνυμα συνόδευσε με μια φωτογραφία των δυο τους, που σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, είναι από μια πρεμιέρα που είχαν πάει στη Νέα Υόρκη.

Screenshot_20220527-014711_Instagram


Ο Ρέι Λιότα, αναπόσπαστο κομμάτι της θρυλικής κινηματογραφικής ομάδας του Goodfellas, μαζί με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο και τον Τζο Πέσι, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών. Πέθανε ξαφνικά, στον ύπνο του ενώ βρισκόταν στη Δομινικανή Δημοκρατία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τίτλο «Dangerous Waters», παρότι δεν φέρεται να αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μαζί του βρισκόταν η σύντροφός του Jacy Nittolo, με την οποία είχαν αρραβωνιαστεί τα Χριστούγεννα του 2020.

Η ερμηνεία του, ωστόσο στο έπος του Μάρτιν Σκορσέζε, «Goodfellas» (Τα Καλά Παιδιά), όπου ενσάρκωσε τον Χένρι Χιλ, ήταν αυτή που τον έφερε στο προσκήνιο της παγκόσμιας προσοχής. Πρόκειται για μια βιογραφική αστυνομική ταινία που εξιστορεί την άνοδο και την πτώση της μαφίας. Εκανε πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου τοτ 1990 στο Φεστιβάλ Βενετίας και οι εισπράξεις της ξεπέρασαν τα 46 εκατομμύρια δολάρια μόνο στις ΗΠΑ! Διεκδίκησε βραβείο Όσκαρ σε έξι διαφορετικές κατηγορίες, αποσπώντας τελικά αυτό το Β’ Ανδικού Ρόλου για την ερμηνεία του Τζο Πέσι.

rayliota1




Ειδήσεις σήμερα:

Blame-game από την Άγκυρα μετά την «εκστρατεία» διεθνοποίησης της Αθήνας

«Η μητέρα μπορεί να τον επισκεφτεί όποτε θέλει», δηλώνει ο Νορβηγός πατέρας του 6χρονου Ράινερ

Μαρτίκας για Βρισηίδα: «Ό,τι πιο πονηρό μπορεί να γνωρίσει κάποιος και ό,τι πιο επικίνδυνο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης