Σε ανοδική πορεία οι εκπομπές του Γιώργου Κουβαρά στην ΕΡΤ

Σε ανοδική πορεία οι εκπομπές του Γιώργου Κουβαρά στην ΕΡΤ

Dύο αποκλειστικές συνεντεύξεις για την Ουκρανία, έφτασε το 7% (6,6%), ενώ την είδαν για ένα λεπτό περισσότεροι από 385.000 τηλεθεατές

KOuvaras
Τη γενικευμένη αίσθηση που θέλει τις ενημερωτικές εκπομπές να μην κάνουν ποσοστά τηλεθέασης φαίνεται να διαψεύδουν οι εκπομπές «στο Κέντρο» και «Ανάλυσέ το» με τον Γιώργο Κουβαρά.

Η χθεσινή εκπομπή της Πέμπτης 12 Μαΐου, που είχε ως κεντρικό της θεματολόγιο τις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ εν όψει της εκλογής του προέδρου και των μελών της Κ.Ε την Κυριακή, αλλά και δύο αποκλειστικές συνεντεύξεις για την Ουκρανία, έφτασε το 7% (6,6%), ενώ την είδαν για ένα λεπτό περισσότεροι από 385.000 τηλεθεατές.

Αν μάλιστα συνυπολογιστεί το γεγονός ότι η εκπομπή ξεκίνησε μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα, και ολοκληρώθηκε στις 01:45 τα ξημερώματα, εύκολα εξάγεται το συμπέρασμα ότι οι τηλεθεατές επιβραβεύουν την επιλογή της Δημόσιας Τηλεόρασης να εντάξει στο πρόγραμμά της τις συγκεκριμένες εκπομπές ενισχύοντας περαιτέρω τον τομέα της ενημέρωσης.

Σημειώνεται ότι πριν από το «Ανάλυσέ το» προηγήθηκε η μετάδοση του Β΄ Ημιτελικού της Eurovision που σημείωσε, όπως ήταν αναμενόμενο, μεγάλη τηλεθέαση η οποία έφτασε το 16%. Ωστόσο, όπως προκύπτει αν και φαινομενικά τα δύο τηλεοπτικά κοινά δεν έχουν καμία σχέση, αρκετοί ήταν τελικά εκείνοι που παρέμειναν συντονισμένοι με την ΕΡΤ1 για να παρακολουθήσουν και τον Γιώργο Κουβαρά.

Αξιοσημείωτη ήταν και η τηλεθέαση της εκπομπής «Στο Κέντρο» της περασμένης Τρίτης 10 Μαΐου όπου ο Γιώργος Κουβαράς φιλοξένησε στην πρώτη της αποκλειστική συνέντευξη, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Παρά το προχωρημένο της ώρας (η εκπομπή ξεκίνησε 15 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα) τη συνέντευξη παρακολούθησαν για ένα λεπτό περισσότεροι από 517.000 τηλεθεατές.

Ειδήσεις σήμερα:

Eurovision: Ο αποκλεισμός της Κύπρου, ένα φιλί και μία Ισπανία που έβαλε «φωτιά»


Ο Τζόνσον διώχνει 91.000 δημόσιους υπαλλήλους


Αντώνης Συκάρης: Απεγκλωβίστηκε μετά από ένα μήνα η σορός του ορειβάτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης