Ιδιαίτερα εκνευρισμένη είναι ηΧριστίνα Κεφαλά για τα σχόλια που δέχεται ανά διαστήματα για τα ταξίδια, που πραγματοποιεί στο εξωτερικό.
Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, η influencer δήλωσε πως τα ταξίδια αυτά είναι μέρος της δουλειάς της, όμως ο κόσμος δεν δείχνει να το αντιλαμβάνεται.
«Δεν έχω κάνει πολλά ταξίδια μέχρι στιγμής, ειδικά στο εξωτερικό. Τώρα όμως, απαιτείται με τη δουλειά, επειδή παρουσιάζω διάφορα διαφημιζόμενα στο προφίλ μου στο Instagram. Το τελευταίο μου ταξίδι μάλλον ήταν πολύ εκκεντρικό και δέχτηκα πολλά αρνητικά σχόλια. Απορώ πώς ο κόσμος στέλνει τέτοια μηνύματα για να κάνει τέτοια σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες», είπε αρχικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjrpr936j0op)
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δουλεύω από μικρή. Είχα τη δημοσιότητα όλη αυτή που έχω πάρει από το παιχνίδι, βγάζω το εισόδημά μου, έχω ασχοληθεί με το Instagram, δεν κάθομαι, δουλεύω κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ και μπορώ να πάω μόνη μου και στο Ντουμπάι και στις Μαλδίβες και παντού. Απλά δεν μπορώ να πάω στα πιο χλιδάτα ξενοδοχεία».
Τέλος, ξέσπασε εκνευρισμένη αναφέροντας πως πήγε εκεί με τον σύντροφό της και τα σχόλια που άκουσε ήταν απαράδεκτα.
«Να πηγαίνεις στο Ντουμπάι και να σε ρωτάνε πόσα παίρνεις; Μου φάνηκε απίστευτο. Πήγα με τον σύντροφό μου, τη σχέση μου», δήλωσε κλείνοντας.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.