Survivor: Ενοχλημένος ο Πηλαδάκης με τον Ατζούν και την αναφορά στις πρώην του - «Ήταν άκομψο για τη Ναυσικά»

Survivor: Ενοχλημένος ο Πηλαδάκης με τον Ατζούν και την αναφορά στις πρώην του - «Ήταν άκομψο για τη Ναυσικά»

Στον γνωστό επιχειρηματία δεν άρεσε το σχόλιο που έκανε ο Τούρκος παραγωγός στη σύντροφό του, σχετικά με τις πρώην του που έχουν περάσει από το ριάλιτι επιβίωσης - Όσα δήλωσε η Μαρία Καλάβρια

piladakis
Ένα σχόλιο που έφερε σε δύσκολη θέση τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έκανε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο επεισόδιο της Δευτέρας, στο Survivor.

Ειδικότερα, ο Τούρκος παραγωγός βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο και μιλώντας στην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, θυμήθηκε πως ο σύντροφός της, ο Κώστας Πηλαδάκης ήταν στο παρελθόν σε σχέση με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η τραγουδίστρια μάλιστα, είχε λάβει κι εκείνη μέρος στο Survivor.

Αναφορικά με αυτό το «κοινό» τους, ο Ατζούν έκανε ένα... άκομψο σχόλιο, που όπως φαίνεται ενόχλησε τον επιχειρηματία.

«Δεν τον ξέρω προσωπικά τον Κώστα Πηλαδάκη. Αλλά σχεδόν κάθε χρόνο, στέλνει κάποιο κορίτσι του στο παιχνίδι μας. Κώστα, ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία φορά. Τόσο όμορφο κορίτσι. Σε παρακαλώ, μείνε μαζί της κι είμαι σίγουρος πως θα είσαι ευτυχισμένος. Εύχομαι πως δεν θα στείλεις άλλο κορίτσι στα επόμενα Survivor. Σε ευχαριστώ», είπε ο παραγωγός και προκάλεσε την αμηχανία της Ναυσικάς.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjkrbe4wdb6h)

Η κολλητή της φίλη, η Μαρία Καλάβρια, μιλώντας στο Happy Day, αποκάλυψε πως έχει συζητήσει το θέμα με τον Κώστα Πηλαδάκη και πως είναι πολύ ενοχλημένος με όσα ειπώθηκαν.

«Στη θέση της Ναυσικάς, ποιος δεν θα ένιωθε αμήχανα; Όταν για κάποιο λόγο λένε και χρησιμοποιούν ότι είναι η δεύτερη σχέση του Πηλαδάκη που μπαίνει στο Survivor; Ήταν τελείως άκομψο. Νομίζω πως φέτος έχει γίνει πολύ ριάλιτι, αλλά με άσχημο τρόπο. Έχουν ξεφύγει φέτος. Δεν έχει καμία σχέση με προηγούμενα επεισόδια και οι παίκτες πρέπει να είναι πάρα πολύ δυνατοί για να αντέξουν όσα γίνονται εκεί μέσα», δήλωσε αρχικά.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε τη συζήτηση που είχε με τον Κώστα Πηλαδάκη. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Στον Πηλαδάκη δεν άρεσε η αναφορά του Ατζούν στις πρώην. Δεν υπήρχε και λόγος να γίνει. Μπορεί ο Ατζούν να αναφέρθηκε στον Κώστα, αλλά σας το λέω σίγουρα, δεν είναι φίλος του. Δεν έχουν γνωριστεί ποτέ κι όταν η Ναυσικά μπήκε στο Survivor, ο Κώστας ήταν ο τελευταίος που το συζήτησε μαζί του. Την περιμένει πώς και πώς. Είμαστε όλοι δίπλα της».


Ειδήσεις σήμερα:

Εξαγορά Twitter από τον Μασκ: Στο 1 δισ. δολάρια η ρήτρα αποζημίωσης αν «ναυαγήσει» το deal

Δολοφονία Σκαφτούρου: Πώς έδρασαν οι εκτελεστές του «θείου Τζο»

Τεχνογνωσία από το Dumfries House για το Τατόι και αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τα πρώην βασιλικά κτήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης