Ο ίδιος βρέθηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή δίπλα στην αγαπημένη του και την βοήθησε να διαχειριστεί κατά κάποιον τρόπο, τον χαμό της αγαπημένης της μητέρας, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.
Μιλώντας στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τόνισε πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση, που αντιμετωπίζει τώρα η σύντροφός του.
«Δεν είναι εύκολο, ούτε διαχειρίσιμο όλο αυτό που συνέβη. Η μητέρα της ήταν το στήριγμά της, ήταν ουσιαστικά ο μόνος άνθρωπος που έχει και ήταν πολύ κοντά», είπε αρχικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjk1pbhd8j29)
Όσο για τη φωτογραφία που ανάρτησε ο ίδιος στο Instagram, με την Ιωάννα Τούνη στην αγκαλιά του, ανέφερε: «Αυτή τη φωτογραφία την ανέβασα εγώ, γιατί ο κόσμος έστειλε πάρα πολλά μηνύματα και ενδιαφέρθηκε για την κατάστασή της πάρα πολύ. Υπήρχαν βέβαια, κι αυτοί που έγραψαν άσχημα σχόλια από κάτω, γιατί πήγαμε στην εκκλησία κι η Ιωάννα είναι πολύ της εκκλησίας, ο κόσμος έγραψε "γιατί να βγεις και να πας εκεί;"».
Τέλος, εμφανώς συγκινημένος δήλωσε: «Είναι από τις στιγμές που η οικογένειά σου δεν θα φύγει ποτέ. Ειδικά, όταν με τη μητέρα σου είσαι τόσο κοντά και την αναζητάς στις δύσκολες στιγμές. Ο πρώτος άνθρωπος, που αναζητάς είναι η μαμά σου».
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.