O Thor είναι «εντελώς gay», λένε οι φαν μετά το τρέιλερ του «Love and Thunder»

O Thor είναι «εντελώς gay», λένε οι φαν μετά το τρέιλερ του «Love and Thunder»

«Είναι γκέι, νικήσαμε», «ήταν πάντα ομοφυλόφιλος» είναι μόνο μερικά από τα χιλιάδες σχόλια στο Twitter, μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ της νέα ταινίας, με κεντρικό ήρωα τον Θορ

love-and-thunder-thor-gay-arthro
Το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου «Thor Love And Thunder», έχει «κατακλύσει» το διαδίκτυο. Η Marvel έδωσε μία μικρή γεύση στους θαυμαστές των ταινιών, οι οποίοι σχολιάζουν την παραμικρή λεπτομέρεια, από τη στιγμή που κυκλοφόρησε.

Σε μόλις δύο ημέρες, το βίντεο έχει ξεπεράσει τις 24 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και τα σχόλια σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «παίρνουν φωτιά».


Marvel Studios' Thor: Love and Thunder | Official Teaser


Στη τέταρτη κατά σειρά ταινία για τον Θορ, ο ήρωας θα κάνει ένα ταξίδι με στόχο την αναζήτηση της εσωτερικής του γαλήνης. Ωστόσο, ο γαλαξιακός δολοφόνος ονόματι Γκορ (Gorr the God Butcher), θα ανατρέψει όλα τα σχέδια του Θορ και η ηρεμία που έψαχνε δεν θα έρθει.

Ο Γκορ επιζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Θορ στρατεύει την ομάδα του, όπου θα βρίσκεται μεταξύ άλλων και η Τζέιν Φόστερ, που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην πορεία. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά. Το τρέιλερ μάλιστα, έδειξε και το ντεμπούτο του Ράσελ Κρόου, στον ρόλο του Δία, ο οποίος θα ανατρέψει πολύ την πλοκή.

Μπορεί λοιπόν το τρέιλερ να έχει ήδη γίνει viral, οι φαν όμως φαίνεται ότι έχουν διχαστεί, για το πώς ο σκηνοθέτης, Τάικα Γουαϊτίτι, αποφάσισε να παρουσιάσει τον διάσημο ήρωα. Πιο συγκεκριμένα, πολλοί από τους χρήστες των social media έχουν αναπτύξει ήδη τη θεωρία, ότι ο Θορ σε αυτή την ταινία θα είναι ομοφυλόφιλος.
Λίγο ο ίδιος ο Θορ που ψάχνει να βρει τον εαυτό του, λίγο ο Κουίλ που του λέει: «Θυμήσου τι σου είπα, αν νιώσεις ποτέ χαμένος… Απλώς κοιτάξτε στα μάτια τους ανθρώπους που αγαπάτε», δεν πήρε πολύ στους θαυμαστές, για να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα. Το αλλαγμένο παρουσιαστικό επίσης πυροδότησε τις φήμες για την ανατροπή.

«Ο Θορ είναι γκέι! Κερδίσαμε», «Όποιος πει ότι δεν είναι γκέι είναι ομοφοβικός», «Ο Θορ ήταν πάντα ομοφυλόφιλος, ο Τάικα το έκανε πιο προφανές», «Ο κόσμος έχει τρελαθεί με τη σκέψη ότι ο Θορ μπορεί να είναι γκέι», «Ο Θορ ήταν πάντα ομοφυλόφιλος», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που δημοσιεύτηκαν.

Κλείσιμο

Κάποιοι μάλιστα, αναφέρθηκαν στον σκηνοθέτη και άφησαν να εννοηθεί, ότι επειδή ο ίδιος είναι γκέι θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα μέσα από την ταινία του Θορ, προχωρώντας σε αυτή τη μεγάλη αλλαγή. «Ο Τάικα έπιασε πένα και ξαφνικά ο Θορ είναι γκέι τώρα, απίστευτο» έγραψε ένας άλλος χρήστης στο Twitter, ενώ ένας άλλος ανέφερε: «Όσοι πιστεύετε ότι δεν είναι γκέι σταματήστε. Είναι σκηνοθετημένο από τον Τάικα Γουαϊτίτι, φυσικά και είναι γκέι».

Μερικοί ακόμη, μπήκαν στη διαδικασία να αποκρυπτογραφήσουν τυχόν «μηνύματα» της Marvel, που να προδίδουν την αλλαγή του Θορ, από στρέιτ σε γκέι. Κάποιοι σύγκιριναν τα χρώματα από το logo της ταινίας με τη σημαία του pride, με τα πολλά χρώματα.  Ωστόσο, κανείς από τους συντελεστές της ταινίας δεν έχει βγει να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τίποτα από όλα όσα ακούγονται και γράφονται. Το ερώτημα παραμένει και θα απαντηθεί στις 8 Ιουλίου, οπότε και κάνει πρεμιέρα η ταινία. 




Ειδήσεις σήμερα:

Λέων: Στη Μαλένα δεν διαπιστώνεται ίκτερος που είναι βασικό εύρημα της ηπατικής ανεπάρκειας

Βανδαλισμοί, σκουπίδια και σκόνη στην Αγία Σοφία

Η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα: Μποτιλιάρισμα στις εξόδους της πόλης, σε Αττική Οδό και εθνικές οδούς προς Λαμία και Κόρινθο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης