Κρις Χέμσγουορθ: Η πρώτη αντίδρασή του, στο τρέιλερ για το «Thor: Love and Thunder»

Κρις Χέμσγουορθ: Η πρώτη αντίδρασή του, στο τρέιλερ για το «Thor: Love and Thunder»

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο πρωταγωνιστής της ταινίας, μέσα από το προφίλ του στο Twitter

κρις
Το τρέιλερ του «Thor: Love and Thunder» από τα στούντιο της Marvel έχει γίνει viral από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε.

Ο Κρις Χέμσγουορθ, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην πολυαναμενόμενη ταινία, άφησε το δικό του σχόλιο μέσα από το προφίλ  που διατηρεί στο Twitter.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Εδώ είναι το πρώτο teaser για το Thor Love And Thunder. Έχει όλα τα συναισθήματα μιας κλασικής περιπέτειας του Θορ. Μεγάλη, φασαριόζικη, τρελή και γεμάτη καρδιά. Θα γελάσετε, θα κλάψετε και μετά θα γελάσετε τόσο πολύ που θα κλαίτε από τα γέλια! Αγάπη και βροντή έρχονται σε σας όλη την 8η Ιουλίου!!»
Η πλοκή του φιλμ, έχει να κάνει με τον ήρωα Θορ, ο οποίος θα κάνει ένα πολύ περιπετειώδες ταξίδι. Σκοπός του ταξιδιού, είναι η αναζήτηση της εσωτερικής του γαλήνης. Αυτό όμως δεν μπορεί να συμβεί. Ένας γαλαξιακός δολοφόνος ονόματι Γκορ (Gorr the God Butcher), θα ανατρέψει όλα τα σχέδια του Θορ.

Ο Γκορ επιζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Θορ στρατεύει την ομάδα του, όπου θα βρίσκεται μεταξύ άλλων και η Τζέιν Φόστερ , η οποία  θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην πορεία. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά.

Πρωταγωνιστούν οι: Κρις Χέμσγουορθσ (που υποδύεται για 8η φοράτον Θορ, έχοντας σχηματίσει εντυπωσιακή μυϊκή μάζα και φτάσει τα 105 κιλά για τις ανάγκες του ρόλου του), Νάταλι Πόρτμαν, Τέσσα Τόμπσον και Τζέιμι Αλεξάντερ.

Marvel Studios' Thor: Love and Thunder | Official Teaser


Ειδήσεις σήμερα:

Ανοχύρωτοι έναντι άλλων παραλλαγών του κορωνοϊού οι ανεμβολίαστοι που μολύνονται από Omicron 2

Παράνομες και καταχρηστικές κρίθηκαν οι νέες απεργιακές κινητοποιήσεις στο λιμάνι του Πειραιά

Η ΕΕ σχεδιάζει εμπάργκο στο πετρέλαιο της Ρωσίας, λέει ο Λεμέρ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης