Η Δανάη Μπάρκα απολαμβάνει ξυπόλητη τη φύση

Η Δανάη Μπάρκα απολαμβάνει ξυπόλητη τη φύση

Δείτε τη δημοσίευση που ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός και παρουσιάστρια

Danai_Mparka2
Τις καθημερινές η Δανάη Μπάρκα μας καλημερίζει, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, με τη θετική της διάθεση και την αισιόδοξη ματιά της. Μπορεί οι τηλεοπτικές και θεατρικές της υποχρεώσεις να μην αφήνουν στην παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» αρκετό ελεύθερο χρόνο για να δει τους φίλους και τα αγαπημένα της πρόσωπα, όμως, η Δανάη Μπάρκα πάντα βρίσκει τρόπο να χαλαρώνει και να "ρίχνει" τους ρυθμούς της.

Έτσι, λοιπόν, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, η ταλαντούχα ηθοποιός και παρουσιάστρια, ετοίμασε τις βαλίτσες της και ταξίδεψε μέχρι την Καλαμάτα, την οποία νιώθει δεύτερο σπίτι της. Όπως εκμυστηρεύτηκε και η ίδια στους διαδικτυακούς της φίλους, στην Καλαμάτα έχει περάσει αρκετά καλοκαίρια με τους φίλους και την οικογένεια της, καθώς η πόλη της Μεσσηνίας είναι το μέρος που περνούσε τις διακοπές της από μικρό παιδί.

Ενθουσιασμένη με αυτή τη μίνι απόδραση - διάλειμμα από την τηλεοπτική και θεατρική σκηνή, η Δανάη Μπάρκα ποζάρει ξυπόλητη σε έναν καταπράσινο κήπο που αποτελεί μέρος του οικοπέδου που της πήρε η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, πριν από μερικά χρόνια. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε και η ίδια, σε λίγες ημέρες θα βρεθεί ξανά στην Καλαμάτα, για να περάσει το φετινό Πάσχα.

Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram: «Ξυπόλυτη στον κήπο. 🌷🌱 Δεν έχω καλύτερο απ το να ξυπνάω και να βλέπω πράσινο,να κόβω λουλούδια και να περπατάω γύρω γύρω στο χώμα βλέποντας την φύση. Η Καλαμάτα είναι το δεύτερο σπιτι μου,η δεύτερη πόλη μου και η μεγάλη μου αγάπη από όταν ήμουν 10 χρόνων! Πολλά καλοκαίρια στην παραλία,πολλές εξορμήσεις στις γύρω περιοχές και αγαπημένοι άνθρωποι που έγιναν οικογένεια 💕 (Βέβαια για να είμαι απόλυτα ειλικρινής όταν η μαμά μου πήρε αυτό το οικόπεδο στην μέση του πουθενά,έκλαιγα γοερά στο πίσω κάθισμα ζαλισμένη απ τις στροφές. Που να ήξερα ότι θα την ευγνωμονώ μια ζωή) 🌞🌳🌼 Ξεγνοιασιά (σπανιο στις μέρες μας). Αισιοδοξία. Ανάσες χαρά •σε 3 μέρες,ξανά εδώ•😍»



Ειδήσεις σήμερα:

Το σχέδιο για την ακρίβεια: Ρεύμα σε τιμές προ κρίσης από τον Μάιο

Μακρόν: Με ανοιχτό πουκάμισο που αποκαλύπτει το δασύτριχο στήθος του σε νέες «παρασκηνιακές» φωτογραφίες

Επίδομα βενζίνης: Ανοίγει σε λίγες ημέρες η πλατφόρμα, πώς θα κάνετε την αίτηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης