Game of Thrones: Συνελήφθη ο ηθοποιός της δημοφιλούς σειράς, Τζόζεφ Γκατ

Game of Thrones: Συνελήφθη ο ηθοποιός της δημοφιλούς σειράς, Τζόζεφ Γκατ

Κατηγορήθηκε για ανταλλαγή σεξουαλικών μηνυμάτων με ανήλικο άτομο και παρενόχληση - Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες - Αφέθηκε ελεύθερος την ίδια ημέρα, αφού κατέβαλε εγγύηση ύψους 5.000 δολαρίων

got
Συνελήφθη ο ηθοποιός της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones», Τζόζεφ Γκατ.

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τονρ όλο του Thenn Warg, τέθηκε υπό κράτηση, αφού επικοινωνούσε με ανήλικο άτομο, στέλνοντάς του μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου.


Μετά από ένταλμα που εξέδωσε το τμήμα Άμεσης Δράσης για Διαδικτυακά Εγκλήματα κατά ανηλίκων, οι αρχές εισέβαλαν στο σπίτι του και τον συνέλαβαν.

Η επίσημη ανακοίνωση των Αρχών αναφέρει πως «ο Τζόζεφ Γκατ συνελήφθη, μετά από εμπλοκή του σε διαδικτυακή σεξουαλική επικοινωνία με ανήλικο άτομο και παρενόχλησή του».


Σύμφωνα με πληροφορίες του Κέντρου Πληροφοριών Κρατουμένων του Λος Άντζελες, τελικά, ο ηθοποιός αφέθηκε την ίδια ημέρα ελεύθερος, αφού πλήρωσε εγγύηση ύψους 5.000 δολαρίων.

Κλείσιμο
Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και με μία δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δήλωσε αθώος.

«Προφανώς, θέλω να αναφερθώ στους φρικιαστικούς και εντελώς αναληθείς ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν πρόσφατα εναντίον μου. Είναι 100% λάθος. Επιβεβαιώνω πως πρόκειται για λανθασμένες και παραπλανητικές πληροφορίες στο σημερινό δελτίο της αστυνομίας. Συνεργάζομαι με τις Αρχές για να διαλευκανθεί όλο αυτό. Ανυπομονώ να καθαριστεί το όνομά μου. Ευχαριστώ όλους εσάς τους φίλους μου και υποστηρικτές μου που γνωρίζετε ότι όλα αυτά είναι αναληθή και καταλάβατε πως για νομικούς λόγους, δεν μπορώ να σχολιάσω περαιτέρω στα social media», έγραψε.



Ειδήσεις σήμερα:

110 χρόνια από το ναυάγιο του Τιτανικού σε 16 φωτογραφίες

Κίνα: Τι τρέχει στα αλήθεια στη Σαγκάη - Γιατί είναι τόσο τρομοκρατημένοι οι Κινέζοι

Δολοφονία Καρολάιν: Στο βήμα του μάρτυρα σήμερα η σύμβουλος ψυχικής υγείας που παρακολουθούσε το ζευγάρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης