Όσκαρ 2022: Το μήνυμα της Τζέσικα Τσαστέιν στις συνυποψήφιές της

Όσκαρ 2022: Το μήνυμα της Τζέσικα Τσαστέιν στις συνυποψήφιές της

H υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα μήνυμα προς κάθε «αντίπαλη», ενώ τις προάλλες τους είχε στείλει και λουλούδια

Jessica_Chastain
Λίγες ώρες απομένουν για την 94η τελετή των Όσκαρ και κανείς δεν γνωρίζει αν η Τζέσικα Τσαστέιν θα είναι μία από τις νικήτριες της βραδιάς, ωστόσο προς το παρόν φαίνεται η πιο... ευγενική.

Πριν μερικές ημέρες, η υποψήφια για Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για τη βιογραφική ταινία «The Eyes of Tammy Faye», έστειλε λουλούδια στις συνυποψήφιές της και τώρα, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, απευθύνει ένα μήνυμα στην κάθε μία ξεχωριστά.

Το Όσκαρ Καλύτερης Ηθοποιού διεκδικούν οι εξίσου σημαντικές ηθοποιοί Ολίβια Κόλμαν για το «The Lost Daughter», Πενέλοπε Κρουζ για το «Parallel Mothers», Νικόλ Κίντμαν για το «Being the Ricardos» και Κρίστεν Στιούαρτ για το «Spencer».

Η Τζέσικα Τσαστέιν σε stories που ανέβασε στο Instagram, έγραψε: «Μπορούμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να εκτιμήσουμε αυτές τις γυναίκες, που έχω την τιμή να βρίσκομαι ανάμεσά τους;»

277152070_1439527336505821_2601159916580760579_n


«H Νικόλ Κίντμαν μου σύστησε με αγάπη, μία πλευρά της Λούσι (Μπολ), που δεν ήξερα ότι υπήρχε.
Η ερμηνεία της Πενέλοπε Κρουζ σε αυτή την ταινία, ήταν απαράμιλλη.
Oλίβια Κόλμαν, έχω εμμονή μαζί σου και το τεράστιο ταλέντο σου. Αυτή η ερμηνεία ήταν τα πάντα.
H Κρίστεν Στιούαρτ με σόκαρε με την ξεχωριστή και εγκάρδια ερμηνεία της».

Κλείσιμο
oscar-2022-chastain
oscar-2022-chastain-1


Σε αφιέρωμα που έκανε το People για την τελετή των φετινών Όσκαρ, η ηθοποιός ανέφερε για την υποψηφιότητά της: «Σημαίνει τόσα πολλά για εμένα. Για τόσο καιρό, οι γυναίκες ηθοποιοί περίμεναν να έρθει κάποιος και να τους πει αν επιτρέπεται να εργαστούν, τι τους επιτρέπεται γενικά, να κάνουν, πώς πρέπει να εμφανίζονται, πώς να εκφραστούν. Επιτέλους, άλλαξαν τα πράγματα».

Όσο για την ταινία «The Eyes of Tammy Faye» που της χάρισε την υποψηφιότητα, η Τσαστέιν είπε: «Πριν από 10 χρόνια, στην αρχή ακόμα της καριέρας μου, είδα το ντοκιμαντέρ και σκέφτηκα “Ξέρεις τι; Θα γινόταν πολύ καλή ταινία". Ακόμα δεν ξέρω πώς να φτιάχνω ταινίες, αφού είμαι μονάχα ηθοποιός, όμως θα το βρω νομίζω. Έτσι, αγόρασα τα δικαιώματα».



Τις προάλλες, η Τζέσικα Τσαστέιν τηλεφώνησε σε κάθε υποψήφια ξεχωριστά, τους έδωσε συγχαρητήρια και τους έστειλε λουλούδια. «Θα ακουστεί χαζό ίσως, όμως μόλις έμαθα για την υποψηφιότητα, πήρα την Πενέλοπε στο FaceTime, τηλεφώνησα στην Ολίβια και την Κρίστεν και μίλησα με τη Νικόλ για να δώσω συγχαρητήρια. Έστειλα κι ανθοδέσμες σε όλες τους. Ανυπομονώ πραγματικά να γιορτάσω αυτή τη στιγμή με όλες εκείνες τις υπέροχες γυναίκες», δήλωσε κλείνοντας τη συνέντευξή της.


Ειδήσεις σήμερα:

«Φοβάστε τη Ρωσία;» - Έκκληση Ζελένσκι στις χώρες της Δύσης για όπλα

Κάνναβη, οπιούχα και αντικαταθλιπτικά είχε πάρει ο ντράμερ των Foo Fighters πριν αφήσει την τελευταία του πνοή

Προβληματισμός για την επισιτιστική επάρκεια στην αγορά και λήψη έκτακτων μέτρων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης