Δημήτρης Ξανθόπουλος: «Δεν είμαι ο άνθρωπος που εκκλησιάζεται κάθε Κυριακή, αλλά υπάρχει η πίστη μέσα μου»
Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στη νέα σειρά του MEGA, «Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό»
Ο Δημήτρης Ξανθόπουλος, που υποδύεται τον Πρόδρομο Εζνεπίδη, τον πατέρα του Αγίου Παϊσίου στην ιστορική-βιογραφική σειρά του MEGA, «Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό» βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».
Ο ηθοποιός μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και στον Κώστα Τσουρό για το ρόλο του, την επιτυχία της σειράς αλλά και τον Άγιο Παΐσιο.
«Βλέπουμε μια οικογένεια δεμένη, ενωμένη, υπάρχει σεβασμός. Πώς μπολιάστηκε μέσα του με αυτήν την πραγματικότητα ο ίδιος ο Άγιος», είπε αρχικά.
Για τον ρόλο που παίζει η πίστη στη ζωή του, ανέφερε: «Δεν είμαι ο άνθρωπος που εκκλησιάζεται κάθε Κυριακή, δεν ακολουθώ το πρωτόκολλο αλλά υπάρχει η πίστη μέσα μου».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chrf21tlwn9d)
Για τον Παΐσιο Έξαρχο που υποδύεται τον μικρό Αρσένιο στα πρώτα επεισόδια, τόνισε: «Ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί. Η οικογένειά του είναι πολύ θρησκευόμενη. Είναι πιστός και προσεύχεται».
Για τον ρόλο του, είπε: «Είναι πολύ δύσκολος ρόλος και προσπάθησα να μην γίνω γραφικός. Ένας γνωστός μου τον είχε γνωρίσει τον Άγιο Παίσιο. Άνθρωποι που τον έχουν γνωρίσει από κοντά τον Παΐσιο τους είχε κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πρόσωπο».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chy75io5w18x)
Κλείσιμο
Για την οικογένειά του αποκάλυψε πώς κανένα από τα δύο του παιδιά δεν έχει καλλιτεχνική φύση. Ακόμα, πρόσθεσε ότι ο κόσμος στο δρόμο τον ρωτάει τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV