Γιάννης Κουκουράκης: Η αφιέρωσή του στον αδικοχαμένο Πάνο Νάτση
Ο Κωνσταντής από τις Άγριες Μέλισσες τραγούδησε για τον φίλο του στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
ΟΓιάννης Κουκουράκηςκαι η Δανάη Μιχαλάκη βρέθηκαν χθες βράδυ καλεσμένοι στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο όπου οι Alex Sid, Αναστασία Μουτσάτσου και Δημήτρης Γκοτσόπουλος παρουσιάζουν την παράσταση «Οι μέλισσες αγριεύουν τις νύχτες».
Ο Κωνσταντής από τις Άγριες Μέλισσες ανέβηκε στη σκηνή και πριν ξεκινήσει να τραγουδάει έκανε μια αφιέρωση στο κοινό και στον φίλο του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, Πάνο Νάτση.
«Το είδα και από εμένα. Είχα πολλά όρια, πολλούς φραγμούς, πολλές σκέψεις, αλλά τελικά δεν με πήγε πουθενά. Και κάτι τέτοιες στιγμές μας δίνουν κάτι χαστούκια χωρίς προηγούμενο, και γι’ αυτό αφιερώνω αυτά τα τραγούδια στον φίλο μου τον Πάνο που έφυγε. Αλλά και σε όλους εσάς που ελπίζω να ζείτε αυτές τις στιγμές σαν να είναι όχι οι τελευταίες, αλλά με το ίδιο πάθος», ανέφερε ο ηθοποιός.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.