Η «Αγάπη παράνομη» κάνει θραύση και οι παίκτες ριάλιτι νιώθουν «Ναπολέοντες»

Η «Αγάπη παράνομη» κάνει θραύση και οι παίκτες ριάλιτι νιώθουν «Ναπολέοντες»

Ο έρωτας θα νικήσει... Και η αγάπη... Ειδικά η παράνομη που έκανε το θαύμα της

TV_karabeti-psaras
Είχαν μείνει μόλις δύο επεισόδια, τα οποία προβλήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου. Και τα θαύμα έγινε. Η ΕΡΤ είδε ποσοστά που δεν βλέπει, καθώς ο μέσος όρος έφτασε στο τέταρτο το 15,5% αλλά και οι κριτικές που συνόδευσαν την προβολή ήταν διθυραμβικές.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της μετάδοσης του διπλού επεισοδίου (5ο και 6ο), από 22:00 - 24:00, το ποσοστό τηλεθέασης κυμάνθηκε σταθερά σε διψήφια νούμερα στο σύνολο, στο 11,2% για την πρώτη ώρα και στο 14,6% για τη δεύτερη. Στο δίωρο της μετάδοσής τους ήταν πάνω από τα προγράμματα των άλλων καναλιών και αμέσως μετά το «Survivor». 652 χιλιάδες τηλεθεατές το παρακολούθησαν. Υπάρχει ελπίδα.

Οι ερμηνείες της Καριοφυλλιάς Καραμπέτη και του Νίκου Ψαρρά εξαιρετικές. Ολη η παραγωγή τόσο φροντισμένη και τόσο υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Μπράβο και στην ΕΡΤ αλλά μπράβο και στο κοινό που ξέρει να διαλέγει και να επιμένει ποιοτικά ό,τι κι αν γίνεται γύρω γύρω.

touni


Εύχομαι ολόψυχα στην Ιωάννα Τούνη να πηγαίνει πολύ καλά επιχειρηματικά, να ευτυχήσει στην προσωπική ζωή της και να γιατρέψει τις πληγές της. Μπράβο της για την δύναμη να βγει να μιλήσει για όλα όσα έχει μιλήσει. Όμως, μπάστα. Κάπου φτάνει. Υπάρχει υπερέκθεση, υπερπροβολή και έχουν γίνει και σοβαρά λάθη. Δεν γίνεται σε αυτή την χώρα, με όλα όσα συμβαίνουν να μιλάμε συνεχώς για influencers. Κάπου φτάνει. Και θα το πω με αγάπη: πλέον κάνει κακό στον εαυτό της. Λίγη αποχή θα έκανε καλό.

Κάθε μέρα για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω και χαίρομαι γι αυτό, γίνονται σημείο αναφοράς οι δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου. Είτε επί προσωπικού είτε επαγγελματικού.

mavrikios


Κλείσιμο
Το έλεγα και πέρυσι και θα το πω και φέτος. Είναι ντροπή οι εικόνες από το αεροδρόμιο με αφορμή την άφιξη παικτών ριάλιτι. Είναι ντροπή να συνωστίζονται δημοσιογράφοι για να πάρουν δηλώσεις από ανθρώπους που συμμετείχαν σε ριάλιτι και έφυγαν με επιλογή του κοινού. Είναι ακόμη μεγαλύτερη ντροπή, ενώ είναι γνωστό ότι οι συγκεκριμένοι δεν επιτρέπεται να μιλήσουν, άλλο πάλι και τούτο, να επιμένουν όλοι να ταλαιπωρούνται και να εκτίθενται οι συνάδελφοι. Είναι εικόνα ντροπής.

Επίσης, να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Αν κάποιοι νομίζουν ότι το να διατυπώνεις αρνητική άποψη για λεκτικά και όχι μόνο ατοπήματα που οι ίδιοι διέπραξαν, απαγορεύεται, κάνουν μεγάλο λάθος. Ούτε θα φοβηθούμε να πούμε την γνώμη μας, θα σχολιάσουμε και αν δεν θέλουν να είναι καλεσμένοι μία είναι η απάντηση: σκασίλα μας. Αντε, γιατί παραγνωριστήκαμε στην τηλεόραση.

Το κουίζ για σήμερα. Σε ποια εκπομπή το πάνελ «ξηλώνεται» σαν παλιό πουλόβερ;




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης