Ο Γρηγόρης Αρναούτογλουαποχαιρέτησε τον Γιώργο Τρομάρα με ένα συγκινητικό ποστ στο Instagram. «Έφυγε από τη ζωή ο πολυβραβευμένος παλαιστής και strongman Γιώργος Τρομάρας, ένας φίλος, ένας άνθρωπος που ήταν πραγματικά υπέροχος με μία μεγάλη καρδιά, τον είχα φιλοξενήσει πολλές φορές σε εκπομπές, και ήτανε πάντοτε αυτό που λέμε αγαθός γίγαντας, καλό ταξίδι Γιώργο δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ όλοι εμείς που σε γνωρίσαμε, και πάντοτε θα θυμόμαστε την καλή σου ψυχή!!!!», έγραψε ο παρουσιαστής στο προφίλ του.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.