Μπομπ Σάγκετ: Το μήνυμα που έστειλε στην κόρη του λίγο πριν πεθάνει

Μπομπ Σάγκετ: Το μήνυμα που έστειλε στην κόρη του λίγο πριν πεθάνει

Η 34χρονη Όμπρεϊ Σάγκετ αποκάλυψε τι της έγραψε ο πατέρας της, λίγο πριν βρεθεί νεκρός

bob-saget-0
Η μεγαλύτερη κόρη του Μπομπ Σάγκετ, Όμπρεϊ Σάγκετ, μετά τον ξαφνικό θάνατό του την Κυριακή 9/1, δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram το τελευταίο γλυκό κείμενο που έλαβε από εκείνον. «Σε ευχαριστώ. Σε αγαπώ. Showtime!» ήταν το τελευταίο μήνυμα που έστειλε ο Αμερικανός ηθοποιός στην 34χρονη κόρη του, λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Το τελευταίο μήνυμα που έλαβε η Όμπρεϊ Σάγκετ από τον πατέρα της:

αθβρευ


Φέρεται ότι το εν λόγω μήνυμα έλαβε η Όμπρεϊ Σάγκετ από τον πολυαγαπημένο της πατέρα μόλις το Σάββατο, λίγο πριν εκείνος ανέβει στη σκηνή, για να ξεκινήσει το stand-up σόου του στην παραλία Ponte Verdra, στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ο Μπόμπ Σάγκετ και η κόρη του, Όμπρεϊ:

bob-saget-aubrey-saget-getty


Ο Μπομπ Σάγκετ απεβίωσε σε ηλικία 65 ετών. Το βράδυ του Σαββάτου 8/1 πραγματοποίησε το stand up σόου του και αμέσως μετά φαίνεται να επέστρεψε στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο Ritz-Carlton στο Ορλάντο της Φλόριντα.  Εκεί εντοπίστηκε νεκρός τα ξημερώματα της Κυριακής 9/1.  

Η Όμπρεϊ Σάγκετ είναι η μεγαλύτερη από τις τρεις κόρες του Μπομπ Σάγκετ, τις οποίες απέκτησε με την πρώτη του σύζυγο, τη σεναριογράφο και πρώην δικηγόρο Σάρι Κράμερ. Με την τελευταία χώρισε το 1997. Το 2018, ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής παντρεύτηκε την δημοσιογράφο Κέλι Ρίζο.

Μπομπ Σάγκετ και η δεύτερη σύζυγός του, Κέλι Ρίζο:

Κλείσιμο
image


O Μπομπ Σάγκετ και οι κόρες του, Όμπρεϊ, Λάρα και Τζένιφερ, το 2005:

bob-saget-daughters-05


Μετά τον θάνατό του, η δεύτερη σύζυγός του, με την οποία ήταν παντρεμένος μέχρι το τέλος της ζωής του, και οι τρεις ενήλικες κόρες του, η 34χρονη Όμπρεϊ, η 32χρονη Λάρα και η 29χρονη Τζένιφερ δήλωσαν «συντετριμμένες» από την απώλεια του αγαπημένου της προσώπου. «Ήταν τα πάντα για εμάς. Θέλουμε να ξέρετε ότι αγαπούσε πολύ τους θαυμαστές του. Κάνοντας ζωντανές εμφανίσεις και χαρίζοντας γέλιο, έφερνε κοντά ανθρώπους από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα. Αν και αυτή τη στιγμή θέλουμε να διαφυλάξουμε την ιδιωτική μας ζωή, σας προσκαλούμε να θυμηθείτε μαζί μας την αγάπη και το γέλιο που πρόσφερε απλόχερα ο Μπομπ Σάγκετ στον κόσμο» ανέφεραν η Κέλι Ρίζο και οι τρεις κόρες του Μπομπ Σάγκετ, οι οποίες τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχουν βυθιστεί στη θλίψη.

Η αιτία θανάτου του διάσημου κωμικού δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα  New York Post.com, το τμήμα του σερίφη της κομητείας Όραντζ της Φλόριντα γνωστοποίησε ότι δεν βρέθηκαν «στοιχεία που να φανερώνουν ότι ο Μπομπ Σάγκετ δέχθηκε επίθεση από κάποιον, ούτε ενδείξεις ότι έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών».


Ειδήσεις σήμερα:

Σε αυξημένη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία λόγω της κακοκαιρίας «Διομήδης», οι οδηγίες για τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Φόβοι για λουκέτο στην «Αυγή»: 14 άτομα συμμετείχαν στην εθελουσία - Γενική Συνέλευση των εργαζομένων

Survivor: Τραυματισμοί, λιποθυμίες, κλάματα και 7 υποψήφιοι προς αποχώρηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης