Ανχελίτα για το ροζ βίντεο στο Big Brother: Ντρέπομαι που διέρρευσε όσο θα ντρέπονταν και εκείνοι

Ανχελίτα για το ροζ βίντεο στο Big Brother: Ντρέπομαι που διέρρευσε όσο θα ντρέπονταν και εκείνοι

«Δεν πρόκειται για πορνογραφικό υλικό, δεν βιντεοσκοπήθηκε με τη συναίνεσή μας. Πρόκειται για έγκλημα ειδεχθές και φυσικά ποινικά κολάσιμο», αναφέρει στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram της

Anxelita
Η Ανχελίτα πήρε θέση για το ροζ βίντεο που διέρρευσε με πρωταγωνίστρια την ίδια και τον Παναγιώτη Πέτσα, όσο οι δυο τους ήταν στον τελευταίο κύκλο του Big Brother που ολοκληρώθηκε πρόσφατα με νικητή τον Νίκο Τακλή.

H τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram αναφέρει μεταξύ άλλων: «Τις δύο τελευταίες εβδομάδες που βρίσκομαι εκτός “Big Brother" βιώνω έναν εφιάλτη. Βρίσκομαι σε κατάσταση σοκ και άρνησης. Υφίσταμαι ατέλειωτη συναισθηματική κακοποίηση και όχι μόνο. Δέχομαι αναρίθμητα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στα μηνύματα με ρωτούν αν ντρέπομαι εγώ και η οικογένειά μου για όλα όσα έγιναν μέσα στο παιχνίδι και διέρρευσαν όσο και για την ηθική και την αξία μου ως άνθρωπος. Θέλω να απαντήσω σε όλους εκείνους που αναρωτιούνται αν ντρέπομαι, ντρέπομαι ακριβώς όσο θα ντρέπονταν και εκείνοι εάν κάποιος άρρωστος, ανώμαλος, ψυχάκιας εισέβαλε στον προσωπικό τους χώρο, τους κατέγραφε και κατόπιν δημοσίευε τις προσωπικές τους στιγμές».

Χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, η Ανχελίτα σημείωσε: «Το μεγάλο κακούργημα για το οποίο κατηγορούμαι είναι το γεγονός ότι συνευρέθηκα με τον σύντροφό μου. Είμαστε δύο νέα παιδιά, κλεισμένα σε ένα σπίτι για τέσσερις μήνες. Συνέβη κάτι μεταξύ μας, απόλυτα φυσιολογικό, και έχει καταλήξει να φαίνεται χυδαίο. Δεν πρόκειται για πορνογραφικό υλικό, δεν βιντεοσκοπήθηκε με τη συναίνεσή μας. Πρόκειται για έγκλημα ειδεχθές και φυσικά ποινικά κολάσιμο».



Ειδήσεις σήμερα

«Ανοιξιάτικη» εβδομάδα με άνοδο της θερμοκρασίας σήμερα

Εβδομάδα αποτίμησης των ρεβεγιόν: Έσπασε το φράγμα των 4.000 νοσηλευόμενων

Πώς η πανδημία και οι μεταλλάξεις θα επηρεάσουν τις πολιτικές εξελίξεις το 2022

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης