Ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα, ο κ. Βασίλης, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τον γιο του και την παρουσία του στο σπίτι του «Big Brother».Παράλληλα σχολίασε τη σχέση του γιου του με την Ανχελίτα και τα καυτά στιγμιότυπα που χάρισαν στο τηλεοπτικό κοινό μέσα στο μπάνιο.
«Η Ανχελίτα είναι η καινούρια μας νύφη. Από ότι καταλαβαίνω ο Παναγιωτάκης είναι φουλ ερωτευμένος και το δείχνει. Να προσέξει μην πληγωθεί. Από τη στιγμή που είδα πώς την κοίταγε κατάλαβα ότι εκεί στόχευσε και νομίζω το πέτυχε. Εννοείται ότι εγκρίνω. Καμάρωνα τον γιο μου όταν είδα τις σκηνές στο μπάνιο.
Ο Παναγιώτης πέφτει με τα μούτρα και πληγώνεται. Έχει πληγωθεί και τον έχουμε μαζέψει η οικογένεια. Είχε αποφασίσει όλο αυτό το διάστημα να είναι μόνος του, γιατί μετά το GNTM είχε πληγωθεί από μια σχέση. Του στοίχησε και όλο αυτό το διάστημα ήταν μόνος του. Μόνος του μπήκε στο Big Brother και ήξερε τι έκανε», εξήγησε ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».