Μαρίνα Ψάλτη: Για να μπει κάποιος ανάμεσα σε δύο ανθρώπους πρέπει να υπάρχει χώρος
Τι λέει η ηθοποιός για τον σύζυγό της Γιάννη Φέρτη και τον κορωνοϊό
Η Μαρίνα Ψάλτη παραχώρησε συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» και μίλησε για τον σύζυγό της Γιάννη Φέρτη και πόσο την φοβίζει όλη αυτή η περίοδος με τον κορωνοϊό.
«Για να μπει κάποιος ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που είναι καλά, δεν λέω ευτυχισμένοι γιατί είναι βαριά λέξη, πρέπει να υπάρχει χώρος. Εμείς δεν αφήσαμε», ανέφερε η Μαρίνα Ψάλτη.
«Με έχει φοβίσει ο κορωνοϊός, είναι πολύ δυσάρεστο όλο αυτό. Δηλαδή περιμένω αμάν πότε θα τελειώσει αυτή η ιστορία, πρέπει να πάρουμε κάπως μια ανάσα. Βέβαια ανησυχώ και για τον Γιάννη. Δεν ανησυχούμε και για τους δικούς μας ανθρώπους; Ο Γιάννης τώρα πάει στα 84. Τότε τον είχα αφήσει μόνο του να κοιμάται γιατί δεν είχαμε εμβολιαστεί. Τώρα έχω εμβολιαστεί κι εγώ», είπε η Μαρίνα Ψάλτη.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη