Στα παρασκήνια του J2US βρέθηκε η κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» και συνάντησε τηΜαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε για τις γυναικοκτονίες και την υπόθεση τουΣτάθη Παναγιωτόπουλου.
«Κάτι γίνεται με τους άντρες. Πρέπει να πάτε ένας – ένας με διάταγμα να εξεταστείτε από ψυχολόγο. Δηλαδή σκοτώνουν γυναίκες, κακοποιούν διαφορετικά, ανεβάζει ο άλλος βίντεο για να δείξει ότι είναι ο γ@@@» σχολίασε η κριτής του «Jυst The Two Of Us».
«Πρέπει να εκπαιδευτεί το αντρικό φύλο. Δεν υπάρχει σεβασμός και δεν υπάρχει ενσυναίσθηση. Δηλαδή, να νοιαστείς για τον άλλο. Αυτό που κάνεις, μπορεί τον άλλον να τον πληγώσει πάρα πολύ και να μην έχεις και όφελος. Γιατί δεν ήταν εκδικητικό το τελευταίο. Ήταν του κομπλεξικού» τόνισε η Μαρία Μπακοδήμουσχετικά με τον σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλου.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΜΕGA:
Όπως εξομολογήθηκε η λαμπερή παρουσιάστρια, έχει συζητήσει με τους δύο γιους της τα κοινωνικά στερεότυπα για την γυναικά και το ζήτημα του σεβασμού προς το γυναικείο φύλο.
«Τους είπα: "Να σας πω. Αν βγει ένα βίντεο που είναι μία γυναίκα, εκτίθεται περισσότερο από έναν άντρα; Οι γυναίκες είναι πιο ευάλωτες στο να στιγματιστούν; Νομίζω ότι εκεί είναι η πηγή. Όταν η γυναίκα χαίρεται το σεξ είναι κακής ποιότητας, ενώ για τον άντρα… αριστείο» εκμυστηρεύτηκε.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.