Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αγωγές, καταγγελίες και στο βάθος στόματα που «ανοίγουν»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αγωγές, καταγγελίες και στο βάθος στόματα που «ανοίγουν»

Ενα δυσάρεστο αφήγημα με πρωταγωνιστή έναν πλακατζή… της πλάκας που ήθελε να ξεμοναχιάζει κορίτσια - Τι αποκαλύπτουν οι μαρτυρίες γυναικών για την παρενόχληση που δέχτηκαν από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

stathis-panagiotopoylos-arthro
Εχθές το μενού δεν είχε επίσκεψη σε ταβέρνα για τον Στάθη. Δεν είχε έξοδο. Οι κάμερες κάποιων τηλεοπτικών εκπομπών από νωρίς περίμεναν να αποσπάσουν μία έστω δήλωση και δημιούργησαν μία ασφυκτική για εκείνον κατάσταση. Εμφανίστηκε αλλά απέφυγε να μιλήσει. Λογικό. Τι να μας πει; Ανέκδοτα;

Αλλωστε η Πέμπτη ήταν μία ακόμη πιο δύσκολη ημέρα με περισσότερες καταγγελίες και με κερασάκι στην τούρτα μία αγωγή. Μία αγωγή, η οποία δεν ήρθε από κάποιο κορίτσι αλλά από τους τρεις επιστήθιους φίλους και πρώην συνεργάτες του. Τον Αντώνη, τον Γιάννη και τον Χρήστο.

Η μάχη μόλις άρχισε λοιπόν. Κανάκης, Κιούσης και Σερβετάς εναντίον Στάθη Παναγιωτόπουλου. Δεν θα το άφηναν έτσι. Είναι βαρύ το φορτίο και το τίμημα. Είναι μεγάλος ο λεκές. Γι αυτό και το βράδυ της Πέμπτης πάνω στην σκακιέρα μιας σκοτεινής υπόθεσης έγινε μία κίνηση στρατηγικής. Αγωγή σε βάρος του, με την οποία ζητούν την αποκατάσταση της ζημίας και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί, τόσο οι ίδιοι ως πρόσωπα, όσο και το τηλεοπτικό τους προϊόν.

Αν και κάποιος θα περίμενε πως μετά και την επιλογή τους να απέχουν από τα τηλεοπτικά δρώμενα, οι «Ράδιο Αρβύλα» θα προτιμούσαν την σιωπή, προκειμένου να ξεθυμάνουν οι επιθέσεις σε βάρος τους, εντούτοις αποφάσισαν άλλου είδους στρατηγική. Την επιθετική με κίνηση άμεση, η οποία λογικά ανοίγει τον δρόμο για μία σειρά από ενέργειες που θα διαχωρίσουν με σαφήνεια την τριάδα από τα έργα και τις ημέρες του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgh0267jnz2h-st)



Βροχή οι καταγγελίες για τον Στάθη που ήθελε να ξεμοναχιάζει

Εντωμεταξύ, το πρωί της Πέμπτης μία πρώην εργαζόμενη της εκπομπής προχώρησε σε καταγγελία στην οποία ισχυρίζεται πολλά και διάφορα. «Σαν πρώην εργαζόμενη στο Ράδιο Αρβύλα θα τα πω, γιατί σαν γυναίκα τα έχω πει πολλάκις και τα είπαν κι άλλοι καλύτερα από μένα. Το θέμα της δημοσίευσης πορνογραφικού υλικού εν αγνοία των συμμετεχόντων έχει προφανώς πολλές διαστάσεις, κοινωνικές, ψυχολογικές, νομικές. Θέλω εδώ να αναφερθώ σε μία μόνο, αυτή που αφορά την ανοχή των άλλων. 

Ας δεχτούμε ότι οι υπόλοιποι τρεις του πάνελ δεν ήξεραν ότι ο τέταρτος ανεβάζει στο ίντερνετ προσωπικές στιγμές άλλων ανθρώπων εν αγνοία τους. Μιας και είναι αδύνατο να ξέρουμε αν ισχύει στ’ αλήθεια ή όχι, ας δεχτούμε ότι δεν το ήξεραν. Θέλω όμως, σαν άνθρωπος που συνεργάστηκα μαζί τους, να πω τι ήξεραν. Ήξεραν ότι ο εν λόγω τύπος είναι ένας γλοιώδης παρενοχλητής. Ήξεραν ότι την πέφτει σε ό,τι κινείται, προχωρώντας άμεσα και σε κινήσεις – χοντράδες αν τυχόν η εκάστοτε κοπέλα προσπαθούσε να αρνηθεί με ευγενικό τρόπο. Γιατί δεν έφτανε να δείξεις ευγενικά ότι δεν ενδιαφέρεσαι, καθώς κάθε ευγένεια την έπαιρνε ως αφορμή για περισσότερο μπάσιμο.
Ήξεραν όλοι ότι παρενοχλούσε τα κορίτσια στο γραφείο, στο στούντιο, όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν. Φαίνεται βέβαια και στην ίδια την εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια πως είναι αποδεκτό από τους υπόλοιπους το γλοιώδες πέσιμό του σε συνεργάτιδες και καλεσμένες μουσικούς.

Έχω πολλά παραδείγματα να δώσω και από τη συμπεριφορά του προς εμένα. Όπως ότι με προσκάλεσε μέσα στο στούντιο την ώρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής και ενώ βρισκόμουν στο χώρο για θέματα της τηλεοπτικής, για να μου δείξει πώς γίνεται η εκπομπή και να μου την πέσει εντός και εκτός αέρα. Όπως ότι μου έφερε λουλούδια “από τον κήπο της μητέρας του”, στα καλά καθούμενα και μπροστά στους συναδέλφους μου στη συντακτική ομάδα της Αρβύλας.

Για το πόσο ντράπηκα φυσικά, ούτε λόγος. Όταν παραιτήθηκα από την Αρβύλα με πλησίασε για να μου τάξει άλλη δουλειά και όταν δέχτηκα να συναντηθούμε να το συζητήσουμε μου είπε έξω από τα δόντια ότι θα χρειαστεί πρώτα “να περάσω από το σπίτι του για να μου δείξει τη συλλογή με τα CD του”. Και όταν έφυγα αηδιασμένη από εκείνη τη συνάντηση φυσικά δεν πτοήθηκε, καθώς μου έστελνε μηνύματα, στα οποία ποτέ δεν ανταποκρινόμουν, για ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ. SMS και viber, πρωί ή βράδυ, χωρίς ποτέ να ανταποκρίνομαι, δεν είχε καμία σημασία για τον “Σκύλο”.

Κλείσιμο
as


Το τελευταίο μήνυμα μου το έστειλε πριν 4 περίπου χρόνια (8 χρόνια από την τελευταία φορά που τον είδα!!), για να με ενημερώσει, έτσι στο άσχετο, για τις επιδόσεις του στο στοματικό έρωτα. Ναι, καλά διαβάσατε.

Δεν ξέρω λοιπόν να σας πω αν ήξεραν για τις παράνομες πράξεις του, μπορώ όμως σίγουρα να σας πω ότι ήξεραν για τις “νόμιμες” και τις φανερές. Αυτές που στην καθημερινότητα γίνονται ανεκτές, εν μέσω αστείων, με βλέμματα που κάνουν πως δε βλέπουν και με σκέψεις τύπου “Έλα μωρέ, έτσι είναι ο Στάθης”. Με ανοχή, λοξές ματιές και σιωπηλή συγκάλυψη, έτσι συνέπλεαν με το γυμνοσάλιαγκα οι υπόλοιποι. Αναγνωρίζω τις καλές τους προθέσεις εν γένει, αλλά το σύννεφο από το οποίο δείχνουν να έπεσαν, όχι.
Στην τελική γιατί όχι, έτσι κι αλλιώς με αυτόν τον τρόπο δε συμπλέει και η πλειονότητα των Ελλήνων που έχει στο περιβάλλον της έναν φίλο, έναν γνωστό, έναν ξάδερφο, έναν θείο ή ένα συνεργάτη που είναι ένας γλοιώδης πέφτουλας που παρενοχλεί γυναίκες;».

Άλλη μία καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας αργά το βράδυ. Σύμφωνα με το Star η καταγγελία έγινε από γυναίκα ελεύθερη επαγγελματία, που ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα ήρθε σε επικοινωνία με το Star και προώθησε τα μηνύματα που της έστελνε ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα». Μάλιστα πρόκειται για γνωστό πρόσωπο στη Θεσσαλονίκη και οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα κατά το παρελθόν παρενοχλήθηκε από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και για ευνόητους λόγους θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της. Τα μηνύματα από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ξεκινούν το 2017, όταν η επιχειρηματίας λαμβάνει ξαφνικά το εξής μήνυμα στο Facebook: «... με το μαγιό που φοράς. Θες να βρεθούμε ;Τι υπέροχος κ.....». Η κοπέλα σοκάρεται αλλά λόγω της οικογενειακής επαφής που έχουν δεν απαντά, θεωρώντας ότι o παρουσιαστής θα σταματήσει. Δέχεται όμως και άλλα μηνύματα. Ένα χρόνο μετά, το 2018, της προτείνει: «Έλα από το σπίτι να σου μαγειρέψω και να σε περιποιηθώ».

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στέλνει τα μηνύματα ενώ είναι σε σχέση με την κοπέλα που τον κατήγγειλε για τη διαρροή των βίντεο. Τα μηνύματα γίνονται πιο προσωπικά από το 2020 και μετά, σε μία περίοδο που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνωρίζει ότι τον έχει μηνύσει η πρώην σύντροφός του για την διαρροή του πορνογραφικού υλικού. «Που είσαι; Θέλω να σε ξεμοναχιάσω. Πρέπει να με καταλάβεις» της γράφει το 2020. Μέσα στο 2021, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στέλνει δύο τελευταία μηνύματα: «Θα σου μιλήσω ειλικρινά επειδή φλέγομαι από επιθυμία εδώ και χρόνια. Και ελπίζω να μην παρεξηγηθείς. Είσαι το μεγάλο μου απωθημένο. Χρόνια τώρα έχω ..... άπειρες φορές στο μπάνιο με τη σκέψη σου», έγραφε το ένα μήνυμα. «Μου αρέσεις πολύ με τα ρούχα που φοράς. Σκέφτομαι το κορμί σου με τα εσώρουχα που φοράς. Στείλε μου φωτογραφία με τα εσώρουχα», σημείωνε στο δεύτερο μήνυμα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Δυστυχώς το κουβάρι που ξετυλίγεται φέρνει στο φως πολλά. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των γυναικών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν δίσταζε να «επιτεθεί» λεκτικά σε όποια γυναίκα επιθυμούσε. Δεν είχε αναστολές. Επί της ουσίας δεν είχε τσίπα. Για να μην δουλευόμαστε και μεταξύ μας.



Ειδήσεις σήμερα:

Ταυτοποιήθηκαν τρία άτομα για τη δολοφονία 37χρονου στη Λέσβο - Τον σκότωσαν για την ηρωίνη

Τουλάχιστον 27 νεκροί από πυρκαγιά σε ακίνητο στην Οσάκα της Ιαπωνίας - Δείτε βίντεο

Άλμπερτ Μπουρλά: Έρχεται ειδικό εμβόλιο για την Όμικρον το Μάρτιο, ενώ την Άνοιξη θα είναι έτοιμο και το χάπι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης