Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Μπακοδήμουκαι μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύο χειριστικές σχέσεις, από τις οποίες και πέρασε.
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στο περιοδικό ΟΚ! πως παρά το γεγονός ότι φαίνεται πολύ δυναμική γυναίκα, είναι πολύ εύκολο θύμα για χειρισμό και έχει περάσει από δύο τέτοιες σχέσεις, με αποτέλεσμα να χάσει ένα «μέρος της δύναμής» της.
«Ήμουν πολύ εύκολο θύμα για χειρισμό. Μπορεί να φαίνομαι δυναμική, αλλά είχα δύο χειριστικές σχέσεις στη ζωή μου. Ο χειριστικός σύντροφος προσπαθεί να σε κάνει να χάσεις τη δύναμή σου. Αν είναι δίπλα σου και σου λέει συνέχεια "δεν χειρίζεσαι σωστά τα πράγματα¨, προσπαθώντας να σε μειώσει, αλλά ταυτόχρονα σου εκδηλώνει την αγάπη μου, ώστε να σε κάνει να σκέφτεσαι "μωρέ, για καλό μου τα λέει", τσιμπάς το δόλωμα και αφήνεις να σε χειρίζεται. Κάποια στιγμή το αντιλήφθηκα, αλλά είχε περάσει αρκετός καιρός», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.
Όπως εξήγησε στη συνέχεια, δεν πήρε το μάθημά της από την πρώτη της σχέση, αφού η συμπεριφορά του ενός διέφερε από αυτή του άλλου, με αποτέλεσμα να μην καταλάβει ότι πρόκειται για έναν ακόμα χειριστικό άνθρωπο.
«Κάθε άνθρωπος ακολουθεί διαφορετική τακτική. Κι εγώ ήμουν νεότερη και δεν είχα δουλέψει ακόμα με τον εαυτό μου», δήλωσε.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.