Μιχάλης Αλικάκος για το «Σασμό»: «Ο Διονύσης θα αποκαλυφθεί και θα πάει φυλακή»
Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός για το μέλλον του Διονύση στην τηλεοπτική σειρά του Alpha
Είναι ο κακός στον «Σασμό», ο Διονύσης, ο αρχαιοκάπηλος ο οποίος ξεφεύγει συνεχώς από την Αστυνομία. Ο κατά κόσμον Μιχάλης Αλικάκος μίλησε σήμερα στο «Happy Day» για τον ρόλο του στη δημοφιλή σειρά του Alpha κι έκανε αποκαλύψεις: «Ο Διονύσης, κάποια στιγμή, θα αποκαλυφθεί και θα πάει φυλακή». Πριν από αυτό όμως, «θα κάνει μια απόπειρα δολοφονίας, με κίνητρο να μην αποκαλυφθεί η δράση του». Επίσης ο Διονύσης… «εκβιάζει τη Σεμίνα, διότι γνωρίζει το παρελθόν της, έχει στοιχεία στα χέρια του και αυτά τα στοιχεία θα τα χρησιμοποιήσει για να διαλύσει τον αρραβώνα της με τον Πέτρο».
Η πρόταση για να παίξει στη σειρά του έγινε το καλοκαίρι για τον συγκεκριμένο ρόλο. «Ο κόσμος δεν με ταυτίζει πολύ με το ρόλο του κακού. Mε αντιμετωπίζει με χαρά και χαμόγελο. Και μου λέει τα καλύτερα για τη σειρά» σημειώνει. Παράλληλα αναφέρεται στην τεράστια επιτυχία του «Σασμού», στην «πολύ δυνατή ιστορία και το εξαιρετικό καστ», τα οποία αποτελούν σημαντικά συστατικά της επιτυχίας της σειράς. Και προσθέτει: «Αυτό είναι το ζητούμενο. Να προκαλείς συναισθήματα μέσα από τη μυθοπλασία. Κι αυτός είναι ο ρόλος του ηθοποιού: να δημιουργεί μια εσωτερική ένταση είτε θετική είτε αρνητική».
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.