Η Μαίρη Χρονοπούλου μιλάει για τον μεγάλο της έρωτα που ήταν ο Μίμης Πλέσσας
«Πέρασα και μεγάλα διαστήματα μοναξιάς, μου άρεσε να μένω μόνη μου. Άντεχα τη μοναξιά», είπε η ηθοποιός
ΗΜαίρη Χρονοπούλου μίλησε για τον πρώτο της μεγάλο έρωτα που ήταν ο Μίμης Πλέσσαςστην εκπομπή «Προσωπικά». Μάλιστα, στην εκπομπή προβλήθηκε και ένα βίντεο από το αρχείο της ΕΡΤ με μερικά αποσπάσματα από τη σειρά «Καλλιτεχνικό καφενείο» όπου η Μαίρη Χρονοπούλου εκφράζει στην κάμερα τον έρωτά της για τον συνθέτη.
«Ήμουν 15.5-16 χρόνων με κοτσίδες, τις έλυσα για να πάω στον γάμο του. Αυτός ήταν 20, μόλις είχε γυρίσει από την Αμερική με το master της χημείας. Θεός για μένα. Τι απελπισμένος έρωτας. Μια Ιουλιέτα πρώιμη. Δεν πέρασαν πολλοί άντρες από τη ζωή μου όπως μου έχουν καταλογίσει. Έμενα με όλους πολλά χρόνια. Πέρασα και μεγάλα διαστήματα μοναξιάς, μου άρεσε να μένω μόνη μου. Άντεχα τη μοναξιά. Πήρα πολλά. Το πάρε – δώσε με τους άντρες ήταν ικανοποιητικό», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου.
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί ωρίμανσης ιδεών, που μειώνουν το ρίσκο, επιταχύνουν την εφαρμογή και βοηθούν τις πόλεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.