Η Μαίρη Χρονοπούλου μιλάει για τον μεγάλο της έρωτα που ήταν ο Μίμης Πλέσσας
«Πέρασα και μεγάλα διαστήματα μοναξιάς, μου άρεσε να μένω μόνη μου. Άντεχα τη μοναξιά», είπε η ηθοποιός
ΗΜαίρη Χρονοπούλου μίλησε για τον πρώτο της μεγάλο έρωτα που ήταν ο Μίμης Πλέσσαςστην εκπομπή «Προσωπικά». Μάλιστα, στην εκπομπή προβλήθηκε και ένα βίντεο από το αρχείο της ΕΡΤ με μερικά αποσπάσματα από τη σειρά «Καλλιτεχνικό καφενείο» όπου η Μαίρη Χρονοπούλου εκφράζει στην κάμερα τον έρωτά της για τον συνθέτη.
«Ήμουν 15.5-16 χρόνων με κοτσίδες, τις έλυσα για να πάω στον γάμο του. Αυτός ήταν 20, μόλις είχε γυρίσει από την Αμερική με το master της χημείας. Θεός για μένα. Τι απελπισμένος έρωτας. Μια Ιουλιέτα πρώιμη. Δεν πέρασαν πολλοί άντρες από τη ζωή μου όπως μου έχουν καταλογίσει. Έμενα με όλους πολλά χρόνια. Πέρασα και μεγάλα διαστήματα μοναξιάς, μου άρεσε να μένω μόνη μου. Άντεχα τη μοναξιά. Πήρα πολλά. Το πάρε – δώσε με τους άντρες ήταν ικανοποιητικό», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.