Η Άννα Μαρία Λογοθέτη εξηγεί γιατί παράτησε το τραγούδι: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση, όταν κάναμε πρόβες στο σπίτι του»

Η Άννα Μαρία Λογοθέτη εξηγεί γιατί παράτησε το τραγούδι: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση, όταν κάναμε πρόβες στο σπίτι του»

Πρόκειται για γνωστό ηθοποιό που έχει φύγει από την ζωή - Δείτε το βίντεο με την συνέντευξή της και την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της

anna_maria_logotheti
Το ξανθό κορίτσι της ελληνικής τηλεόρασης των '90ς που έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από την εκπομπή «3-2-1 ΑΝΤ1» σήμερα δείχνει πολύ διαφορετική από την εικόνα που είχαν οι περισσότεροι στο μυαλό τους για εκείνη.

Συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Λογοθέτη σήμερα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και με μακρύ μαύρο μαλλί και γυαλιά οράσεως εξέπληξε όσους την γνώρισαν πιο νέα και την θυμόντουσαν αλλιώς.

Παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε τόσο για τον λόγο που εγκατέλειψε τον χώρο της showbiz, τον θάνατο του πατέρα της, αλλά και ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε δεχτεί.

Αρχικά, μίλησε για την σχέση της με την μητέρα της από την περίοδο που πέθανε ο πατέας της και μετά και εξήγησε πως ήταν πολύ τοξική.

«Όσα χρήματα είχα βγάλει τότε, δεν τα κράτησα εγώ, τα κρατούσε η μητέρα μου. Τα είδα ποτέ τα λεφτά που έβγαλα; Όταν έφτασε η ώρα να παντρευτώ και τη ρώτησα: "Μαμά, τι κομπόδεμα έχω κάνει τόσα χρόνια;", μου λέει: "Αγάπη μου, τα έφαγες". Δεν έχουμε επαφή από το 2016 που πέθανε ο πατέρας μου. Η σχέση μας είχε γίνει πολύ τοξική», αποκάλυψε η Άννα Μαρία Λογοθέτη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg85fc11v84x-st)


Κλείσιμο
Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην παρενόχληση που δέχτηκε από γνωστό ηθοποιό, ο οποίος έχει φύγει πια από την ζωή.

«Ήταν ένας πολύ μεγάλος ηθοποιός, ο οποίος δεν ζει και δε θέλω να πω το όνομά του. Πηγαίναμε σπίτι και κάναμε πρόβες. Την τρίτη φορά που πήγα, μου την έπεσε στεγνά από το πουθενά. Δεν μου είχε έρθει καν στο μυαλό ότι μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Κλείδωσε την πόρτα και με το που τον βλέπω να έρχεται κατά πάνω μου, φεύγω, κλωτσάω το τζάμι της πόρτας και φτάνω στην εξωτερική πόρτα. Είχε κλειδί από πίσω, άνοιξα και έφυγα. Γι' αυτό εγκατέλειψα το τραγούδι», περιέγραψε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg85dutvu9zd-st)




Ειδήσεις σήμερα:

Η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά δεν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο


La Casa De Papel και Squid Game ενώνουν δυνάμεις: Τι ετοιμάζει το Netflix


Ψευτογιατρός: Για ξέπλυμα μαύρου χρήματος απολογείται ο Dr… Kontos - Κινδυνεύει με νέα προφυλάκιση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης