Δείτε πώς είναι σήμερα η Άννα Μαρία Λογοθέτη

Δείτε πώς είναι σήμερα η Άννα Μαρία Λογοθέτη

Δεκαετίες μετά το 3,2,1 η Άννα Μαρία Λογοθέτη για τη ζωή της, το Baywatch και αλλά πολλά

anna-maria-logotheti
Ήταν χωρίς αμφιβολία ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα, που είχε ξεχωρίσει για όσο καιρό παρουσίαζε το magazine του ΑΝΤ1, 3,2,1. Η Άννα Μαρία Λογοθέτη αποφάσισε να αποσυρθεί από την τηλεόραση και μάλιστα, όλα αυτά τα χρόνια, σπανίως εμφανίζεται σε εκπομπές.

Η Άννα Μαρία Λογοθέτη βρέθηκε στο Πρω1νό και μίλησε για τη ζωή της αλλά και για τα χρόνια της τηλεόρασης. Τα χρόνια έχουν περάσει και το κορίτσι του 3-2-1έχει αλλάξει αρκετά από τον καιρό που την απολαμβάναμε μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η ίδια είπε:

«Εγώ ήθελα να πάω για παρουσίαση δελτίου. Παράλληλα με το σχολείο έκανα δημοσιογραφία και όταν τελείωσα από τη σχολή έστειλα το βιογραφικό μου τότε στον ΑΝΤ1 για να κάνω δελτίο ειδήσεων στα αγγλικά. Γιατί έχω τελειώσει ξένο σχολείο. Και από εκεί βρέθηκα στο casting για το “3-2-1″. Μη με ρωτήσεις πώς έγινε. Δεν έχω ιδέα. Μετά όταν άρχισα να μεγαλώνω και να ωριμάζω μέσα στο τηλεοπτικό σκηνικό, κατάλαβα ότι τελικά δε μου ταιριάζει και αποχώρησα. Δε μου άρεσε γενικά το παρασκήνιο», ανέφερε η Άννα Μαρία Λογοθέτη. Η ίδια μίλησε ακόμα για το γάμο και το διαζύγιο της μετά από 11 χρόνια κοινής συμβίωσης, αλλά και για τις καλές σχέσεις που έχει με τον πρώην σύζυγο της. Επίσης αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε από τον παραγωγό του Baywatch, στα χρήματα που έπαιρνε αλλά και στη διαχείριση των οικονομικών της, την οποία δεν οργάνωνε η ίδια.

Ανανεωμένη και αδυνατισμένη μίλησε και για την εξωτερική τη εμφάνιση: «Δεν έχω φύγει πολύ από τα όρια μου όσον αφορά το βάρος μου. Όταν γέννησα πήρα 25 κιλά και μετά όταν έχασα τον μπαμπά μου από την στεναχώρια μου βγήκε και ένα θέμα υγείας. Ήταν ψυχολογικό περισσότερο και ορμονικό.» Ενώ σχολιάζοντας την εμφάνισή της μίλησε και για το μπούστο της, το οποίο τόνισε ότι ήταν πάντα φυσικό.

Δείτε πώς είναι σήμερα η Άννα Μαρία Λογοθέτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης