Το «Blackout» ετοιμάζεται να επιστρέψει, με τα ονόματα που ακούγονται για την παρουσίαση να είναι ήδη αρκετά. Μεταξύ αυτών, και της Κατερίνας Ζαρίφη, η οποία, μιλώντας τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στην κάμερα του «Ηappy Day», αποκάλυψε ότι πέρασε από δοκιμαστικό.
«Είναι πολλοί οι υποψήφιοι. Αν με ρωτάς αν θέλω να το κάνω, θέλω με τρέλα γιατί το αγαπώ σαν project. Έκανα κάτι σαν δοκιμαστικό και μακάρι, γιατί είναι κάτι που θα το έκανα πολύ ευχάριστα» υποστήριξε για το τηλεοπτικό πρόγραμμα, το οποίο σε λίγο καιρό θα προβάλλεται στην τηλεόραση, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:
Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η αγαπητή ηθοποιός αρκέστηκε να δηλώσει: «Είμαι σε καλή φασούλα, αλλά δεν είμαι σε σταθερή σχέση. Νομίζω ότι όλα αυτά πρέπει να έρχονται μόνα τους, όχι να τα πιέζεις».
«Μου αρέσει πολύ το J2US. Θα ήθελα πιο χαλαρούς τους συμμετέχοντες και τους κριτές. Θα τους ήθελα λίγο πιο Κοκλώνης, όπως είναι χαλαρός ο Νίκος. Δηλαδή, εντάξει δεν πιάσαμε και το βιμπράτο, δεν έγινε και τίποτα, δεν θα τραγουδήσουμε στο Posidonio» σημείωσε για το φαντασμαγορικό σόου του ΑLPHA.
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.