Μετάλλαξη Όμικρον: 13 κρούσματα στην Πορτογαλία, όλα στη Μπελενένσες

Μετάλλαξη Όμικρον: 13 κρούσματα στην Πορτογαλία, όλα στη Μπελενένσες

Στον αγώνα με την Μπενφίκα, το Σάββατο, η Μπελενένσες παρατάχθηκε με μόλις εννιά παίκτες, με αποτέλεσμα να χάνει με 7-0 στο ημίχρονο

belenenses_benfica_covid_xr
Η Πορτογαλία κατέγραψε σήμερα 13 κρούσματα της νέας μετάλλαξης Όμικρον του κορωνοϊού και όπως ανακοινώθηκε όλα έχουν σχέση με τη Μπελενένσες!Φαίνεται πως η διασπορά έγινε μετά από ένα ταξίδι μέλους της ομάδας πρόσφατα στην Αφρική κι ενώ η συγκεκριμένη μετάλλαξη προέρχεται από την Μποτσουάνα. Ήδη η ομάδα βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με τις υγειονομικές αρχές της χώρας, προκειμένου να μην υπάρχει περαιτέρω διασπορά στη χώρα.

Υπενθυμίζεται πως λόγο κρουσμάτων στον αγώνα με την Μπενφίκα το Σάββατο η Μπελενένσες παρατάχθηκε αποδεκατισμένη και με μόλις εννιά παίκτες, με αποτέλεσμα να χάνει με 7-0 στο ημίχρονο. Στην έναρξη του δεύτερου μισού, η Μπελενένσες εμφανίστηκε με επτά ποδοσφαιριστές, καθώς όπως δήλωσαν οι παράγοντές της δύο παίκτες είχαν τραυματιστεί, ενώ όταν και ο τερματοφύλακας δήλωσε αδυναμία να συνεχίσει, ο αγώνας διακόπηκε οριστικά αφού οι γηπεδούχοι έμειναν με έξι.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ανενόχλητος έφυγε Αυστριακός τουρίστας από την Ρόδο με αρχαία αντικείμενα

Για πέμπτο κύμα της πανδημίας προειδοποιεί ο Φάουτσι μετά τη μετάλλαξη Omicron

Αδιανόητο σκηνικό στη Θεσσαλονίκη: 15χρονος σημάδεψε αστυνομικούς με ψεύτικο πιστόλι - Ήθελαν με την παρέα του να ανεβάσουν βίντεο στο TikTok!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης