Η Πορτογαλίακατέγραψε σήμερα 13 κρούσματα της νέας μετάλλαξης Όμικροντου κορωνοϊού και όπως ανακοινώθηκε όλα έχουν σχέση με τη Μπελενένσες!Φαίνεται πως η διασπορά έγινε μετά από ένα ταξίδι μέλους της ομάδας πρόσφατα στην Αφρική κι ενώ η συγκεκριμένη μετάλλαξη προέρχεται από την Μποτσουάνα. Ήδη η ομάδα βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με τις υγειονομικές αρχές της χώρας, προκειμένου να μην υπάρχει περαιτέρω διασπορά στη χώρα.
Υπενθυμίζεται πως λόγο κρουσμάτων στον αγώνα με την Μπενφίκα το Σάββατο η Μπελενένσες παρατάχθηκε αποδεκατισμένη και με μόλις εννιά παίκτες, με αποτέλεσμα να χάνει με 7-0 στο ημίχρονο. Στην έναρξη του δεύτερου μισού, η Μπελενένσες εμφανίστηκε με επτά ποδοσφαιριστές, καθώς όπως δήλωσαν οι παράγοντές της δύο παίκτες είχαν τραυματιστεί, ενώ όταν και ο τερματοφύλακας δήλωσε αδυναμία να συνεχίσει, ο αγώνας διακόπηκε οριστικά αφού οι γηπεδούχοι έμειναν με έξι.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.