Περικλής Κονδυλάτος: «Δεν μιλάω με τον πατέρα μου»

Περικλής Κονδυλάτος: «Δεν μιλάω με τον πατέρα μου»

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων αναφέρεται στα  δύσκολα παιδικά του χρόνια και τη σχέση με τον πατέρα του

PERIKLIS-KONDYLATOS
Ο Περικλής Κονδυλάτος βρέθηκε σήμερα (11/11) στο «Πρωινό» μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις δηλώσεις του που προκάλεσαν σάλο.

«Χωρίς να λέω ότι κάποιος το κάνει επίτηδες και ότι υπάρχει κάποιο σχέδιο συνωμοσίας για να με εξοντώσει, καλώς ή κακώς όταν δίνεις μία συνέντευξη μία ώρα και γίνεται ένα μοντάζ του 1,5 λεπτού, παραμορφώνονται τα λόγια σου. Δεν έγινε επίτηδες από εσάς. Είπα πάρα πολλά σε αυτή τη συνέντευξη και κυρίως είπα για την ανάγκη που χρειάζεται η νομοθεσία να γίνει πιο αυστηρή με τις κυρώσεις που επιβάλλονται σε αυτούς τους ανθρώπους και να γίνει πιο ελαστική με τα θύματα, ώστε να μη φοβάται κάποιος να πάει να το καταθέσει», με τη Φαίη Σκορδά να του τονίζει ότι και σε άλλες συνεντεύξεις υποστήριξε παρόμοια πράγματα. Τότε ο Περικλής Κονδυλάτος της εξήγησε πως έγιναν πριν από τη συνέντευξη στο «Πρωινό».

«Μετά τη δική σας συνέντευξη, ενώ με πήραν όλα τα κανάλια, ήθελα να έρθω σε εσάς, γιατί νομίζω με τη δική σας έγινε μία παρανόηση και δεν το λέω με παράπονο απέναντί σας, γιατί σας εκτιμώ πάρα πολύ και ξέρω πόσο με έχετε στηρίξει σε μία προηγούμενη φάση της ζωής μου. Αλήθεια, το λέω μέσα από την καρδιά μου» συνέχισε.

Τότε η Φαίη Σκορδά του ζήτησε διευκρινήσεις, λέγοντας: «Τι λες; Ότι έγινε μοντάζ» και της απάντησε: «Λέω πως πάντα γίνεται μοντάζ και γινόταν και στο Survivor. Είναι αναγκαστικό» είπε, με την παρουσιάστρια να τον ρωτά: «Ότι τι; Αλλάξαμε αυτά που είπες;», με τον Περικλη Κονδυλάτο να της εξηγεί: «Όχι, αλλά δεν μπήκαν κάποια πολύ σημαντικά κομμάτια, όπως αυτά που είπα για τις κυρώσεις του νόμου».

Έπειτα, η παρουσιάστρια διάβασε την απομαγνητοφώνηση της συνέντευξής του και τον ρώτησε: «Τι μοντάζ να έχει αυτό βρε Περικλή μου; Επειδή τα έχω μπροστά μου, μη με βάλεις σε αυτή τη διαδικασία». «Δεν είπα ότι μου κάνατε μεταγλώττιση. Απλά αν βγει εκτός πλαισίου κι επειδή είναι μία ευρύτερη φιλοσοφία, φαίνεται ότι είμαι ανεύθυνος και ότι προκαλώ κάποιους ανθρώπους που έχουν περάσει έναν πόνο στη ζωή τους τέτοιου είδους. Δεν αισθάνομαι καθόλου έτσι προς αυτούς τους ανθρώπους και προς κανέναν συμπολίτη μου και κανέναν συνάνθρωπο» απάντησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfmve5lmb9zt-st)


Με αφορμή όλες όσα υποστήριξε, ο Περικλής Κονδυλάτος εξομολογήθηκε ότι έζησε δύσκολα παιδικά χρόνια: «Ίσα-ίσα κι εγώ έχω περάσει πάρα πολλά. Κι εγώ είμαι πολύ ταλαιπωρημένος. Κι αν κάποιος μπορεί να δείξει ευαισθητοποίηση για αυτό το θέμα, αν μη τι άλλο είμαι εγώ. Είμαι ένα παιδί που έχει βιώσει δυσκολίες. Υπήρξα ένα παιδί που έχω δει να συμβαίνουν μπροστά μου κάποια πράγματα που μπορούν να ενταχθούν σε αυτό που λέγεται κακοποίηση».

Ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε αν εννοεί τη δύσκολη σχέση που είχε με τον πατέρα του. Ο Περικλής Κονδυλάτος τότε υπογράμμισε: «Ναι, αλλά τώρα δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό, γιατί υπάρχουν κάποια θέματα που περιμένω να λυθούν. Έχουν να κάνουν με κάποια νομικά ζητήματα, σε σχέση με την αδελφή μου και περιμένω να δω».

«Ο πατέρας μου εμένα αποφάσισε ότι δεν θέλει να μου μιλάει. Μετά το Survivor δεν έχουμε ξαναμιλήσει καθόλου. Έχω προσπαθήσει να μιλήσω μαζί του, γιατί έπρεπε να τον πάρω και τηλέφωνο για κάποια νομικά ζητήματα και μιλάμε μέσω του λογιστή μου και των δικηγόρων» ισχυρίστηκε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το τι τον ενόχλησε και δεν έχουν επαφές σχολίασε: «Τον ενόχλησε ότι μετέπειτα, που πήρα εγώ κάποια δημοσιότητα, είπα ότι δεν ήταν καλός πατέρας, που θα μπορούσε να το πεις κάποιος αυτό και κομπλιμέντο ας πούμε για τη συγκεκριμένη περίσταση. Τον ενόχλησε αυτό. Δεν είναι κάτι που μπορώ να κάνω εγώ κάτι, να τον πιέσω. Αν δεν θέλει, ας μη μου μιλάει».

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Φαίης Σκορδά, η οποία του είπε: «Μισό λεπτό λίγο. Παρακαλώ πάρα πολύ. Έχω την αίσθηση, επειδή καταλαβαίνω μια καλή πρόθεση σε σένα, που ενώ διαφωνώ κάθετα με τις δηλώσεις σου, έχω την αίσθηση, άκουσε με λίγο, ότι και τώρα από τις απαντήσεις σου ότι είναι κάτι πιο βαθύ που έχει γίνει και σε έχει ενοχλήσει, αλλά ότι δεν το λες και μετά συνεχίζεις. Από τα μάτια σου και τον τρόπο που κάθεσαι αυτή τη στιγμή καταλαβαίνω ότι έχεις πονέσει πάρα πολύ. Ο τρόπος που εκφράζεσαι, όμως, χάνεις και το δίκιο σου. Κατάλαβες τι εννοώ; Δεν λέω να πεις τι έγινε με τον πατέρα σου αλλά ή το λες ή δεν το λες».


Ειδήσεις σήμερα:

«Καμπανάκι» ΠΟΥ για την Ευρώπη, η μοναδική περιφέρεια με σταθερή αύξηση σε θανάτους και κρούσματα νεκρού

από κορωνοϊό ένας 49χρονος πλήρως εμβολιασμένος στην Κρήτη

Το παρασκήνιο για το «βέρτιγκο» του ΚΙΝ.ΑΛ με τον Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης