Ο Περικλής Κονδυλάτος «δίνει εξηγήσεις» σχετικά με τις προκλητικές δηλώσεις που έκανε για το bullying και τις γυναικοκτονίες

Ο Περικλής Κονδυλάτος «δίνει εξηγήσεις» σχετικά με τις προκλητικές δηλώσεις που έκανε για το bullying και τις γυναικοκτονίες

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων υποστηρίζει πως τα λεγόμενά του παρερμηνεύτηκαν

κονδυλατος
Ο Περικλής Κονδυλάτος προχώρησε σε νέες δηλώσεις, μετά τα λεγόμενά του στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, τα οποία και παρεξηγήθηκαν όχι μόνο από το κοινό, αλλά και από τα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει: «Δεν νομίζω ότι το να βγαίνουν διαρκώς όλοι και να κατηγορούν, ειδικά στον κόσμο του θεάματος, ότι έχουν βιαστεί, ότι θα αλλάξει τίποτα. Μήπως χρειαζόμαστε περισσότερη παιδεία; Έχει γίνει τρομακτικό το σκηνικό. Δεν μπορείς να πεις body shaming ότι μια κοπέλα έχει παραπάνω κιλά».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfjfrsak23jl-st)


Κλείσιμο
Σήμερα, ο Περικλής Κονδυλάτος εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα και ξεκαθάρισε τι εννοούσε με τις δηλώσεις που έκανε.

«Έχει παραφραστεί αυτό που είπα. Αν κάποιοι άνθρωποι θεωρούν ότι μπορούν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και να λύνουν τις υποθέσεις στα κανάλια και να γίνουν οι παρουσιαστές ξαφνικά δικαστές, να μας το πουν. Μερικές φορές το να βγαίνουμε στα κανάλια είναι το ίδιο με το να παίρνουμε ένα όπλο και να σκοτώνουμε την υπόληψη του άλλου. Μπορεί να έχει άδικο, όμως πρέπει να το κάνουμε με τον τρόπο του νόμου. Αυτό είπα», εξήγησε ο σχεδιαστής κοσμημάτων.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfkbnqv4xn21-st)


Στην συνέχεια δήλωσε ότι είναι πολύ ενοχλημένος με τον τρόπο που χειρίστηκαν τις δηλώσεις του κάποιες παρουσιάστριες, εξηγώντας πως τίποτα από όσα του καταλογίζουν δεν είναι αυτά που είπε πραγματικά.

«Κιτρινίζουν και δημιουργούν ιστορίες και θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Αναφέρομαι σε κάτι κυρίες, οι οποίες το τελευταίο βιβλίο που διάβασαν ήταν ο Όλιβερ Τουίστ στο δημοτικό. Δεν μπορούν να μιλάνε για παιδεία σε εμένα. Είπα ας πάρουμε το πρόβλημά μας να το πάμε στα χέρια του νόμου. Θέλω να μου πείτε σε τι βοηθάει να βγαίνουμε στα κανάλια και να λέμε ότι έγινε το τάδε περιστατικό πριν από 30-40 χρόνια; Είδατε εσείς να αλλάζει κάτι; Δεν είδαμε περισσότερες γυναικοκτονίες τον τελευταίο καιρό; Είδατε κάποιον να φοβάται; Να μιλάνε τα θύματα στα δικαστήρια κατευθείαν», αναφέρει ο Περικλής Κονδυλάτος.



Ειδήσεις σήμερα:

Crash test σήμερα για τράπεζες και δημόσιο μετά το ρεκόρ ελέγχων στην πρεμιέρα

Ληστεία μετά φόνου στη Θεσσαλονίκη: Οι κάμερες «δείχνουν» και συνεργό - Δείτε βίντεο

Αλεξανδρούπολη: Παρουσία Πάιατ η μεγαλύτερη αμερικανική «απόβαση» στα Βαλκάνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης