Το «MEGA Star», η μακροβιότερη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, δίνει ραντεβού με τους φίλους του ελληνικού πενταγράμμου κάθε Σάββατο στις 16:30, στο MEGA με την Konnie Μεταξά και τον Αντώνη Δημητριάδη.
Σήμερα, Σάββατο 6 Νοεμβρίου, η Konnie και ο Αντώνης υποδέχονται στο «MEGA Star» τον Γιώργο Γιαννιάκαι τον Διονύση Ατζαράκη.
Ο τραγουδιστής Γιώργος Γιαννιάς, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μιλάει για την επιστροφή του στη νυχτερινή διασκέδαση, καθώς και για τις στιγμές στην καριέρα του που ένιωσε αδικημένος. Στο «MEGA Star» έρχεται και ο Διονύσης Ατζαράκης, ο οποίος αποκαλύπτει πώς ξεκίνησε να ασχολείται με το stand-up comedy και τα σχέδιά του για το μέλλον.
Δείτε το τρέιλερ:
Από το «MEGA Star» δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αστείες δοκιμασίες. Η Konnie, ο Αντώνης και ο Διονύσης μεταμφιέζονται σε παλαιστές σούμο και επιδεικνύουν τις ικανότητές τους στην παντομίμα. Η συνέχεια προβλέπεται απολαυστική…
Κλείσιμο
Ακόμα, στο «MEGA Star» έρχεται η Πέγκυ Ζήνα, που μιλάει για όλους και για όλα, σε μία αποκλειστική συνέντευξη στον Αντώνη Δημητριάδη. Η κάμερα του «MEGA Star» παρουσιάζει αποκλειστικά πλάνα από την εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» με τον κορυφαίο ερμηνευτή Γιώργο Νταλάρα. Στην ενότητα «Χάι-5» θυμόμαστε 5 ελληνικά video clip που γυρίστηκαν στο εξωτερικό. Τέλος, παρακολουθούμε το ελληνικό TOP-10 με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εβδομάδας που πέρασε.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.