Ο Αλέξανδρος Παππάςκαταφεύγει στη Δικαιοσύνη, καθώς ισχυρίζεται ότι η δήλωση του πρώην παίκτη του Survivor, Κώστα Παπαδόπουλου, είναι συκοφαντική.
Μέσω του δικηγόρου του, Στυλιανού Σούρλα, καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά του ζαχαροπλάστη. Όπως δήλωσε στο protothema.gr o κ. Σούρλας: «Μετά τους απαράδεκτους, συκοφαντικούς και αισχρούς, σκοπούμενους χαρακτηρισμούς του πρώην παίκτη του Survivor, Κώστα Παπαδόπουλου εις βάρος του εντολέα μου κ. Αλέξανδρου Παππά, ουδέν περιθώριο άφησε, πλην της προσφυγής στη Δικαιοσύνη με εντολή για κατάθεση μηνύσεως αλλά και προσφυγή ενώπιον και των Αστικών Δικαστηρίων».
Προ ολίγων ημερών, ο πρώην παίκτης του Survivor σε εμφάνισή του στην εκπομπή «Πρωινό» είχε αναφερθεί στο ριάλιτι επιβίωσης, όπου και συμμετείχαν με τον Αλέξη Παππά και μεταξύ άλλων, έκανε έναν σχολιασμό, ιδιαίτερα προσβλητικό για τον Bachelor.
«Θα ακουστώ κακός, όμως ο Αλέξης Παππάς είναι η πιο ακριβή αρσενική ελληνική βίζ@τα. Δεν με εκφράζει και δεν θα το έκανα ποτέ να συμμετάσχω σε τέτοιο ριάλιτι. Είναι ένας ρόλος για τα λεφτά το να φιλιέσαι από εδώ και από εκεί. Δεν είναι σωστό για έναν άντρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, πρόσθεσε πως ο μόνος λόγος, για τον οποίο ο Αλέξης Παππάς συμμετέχει στο συγκεκριμένο show είναι τα χρήματα και ξεκαθάρισε πως αν ποτέ η κόρη του ήθελε να πάρει μέρος στο Bachelor, σίγουρα δεν θα της το επέτρεπε.
Δείτε βίντεο: Αλέξης Παππάς: Καταθέτει μήνυση ο Bachelor κατά πρώην παίκτη του Survivor
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.